amigasport 3.00XP: komplikace s nainstalováním

SW diskuze o 3dfx , ovladače , tweaky atd...

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Odpovědět
spodli

amigasport 3.00XP: komplikace s nainstalováním

Příspěvek od spodli »

mám nainstalovanej ovladač amigasport 3.0xp lite, ktrej jsem odinstaloval a pokusil jsem se nainstalovat aspoň myslym lepší verzi amigasport 3.0 XP jelikož byla o 5Mb větší než verze předchozí, jenže jak jsem spustil podle návodu driver setup tak na mě vyjela hláška že musím systém rebootovat, protože byl driver už jednou instalován, což je možný ale měl jsem ho předtím špatně naistalovanej tak jsem ho smazal a dal jsem jinej a jak ho mám smazat teda úplně - kdykoliv odinstaluju ovladač na grafárnu, tak po restartu se mi tam objeví buď originální nebo když kliknu ve spravci zařízení na něco tak tam mám asi 5 ovladačů na výběr , tak by mě zajímalo jak jdou všechny úplně smazat abych nainstaloval novej načisto díky :wink:
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Nevím přesně, co máš na mysli, ale jestli dobře chápu... zkus najet v nouzáku a podívat se do správce zařízení. Tam bys měl vidět předchozí drivery s možností jejich odinstalování.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
spodli

Příspěvek od spodli »

ten ovladač kterej tam chci dát je z vaší stránky - úplně nahoře viewtopic.php?t=546, jedná se mi především o to jestli je lepší než ten lite kterej jsem měl doposud, moc se v tom nevyznám, ale když měl o ňáky ty MB víc tak se mi zdálo že bude mít i ňáký ty funkce navíc
dík za tip hned zkouknu nouzák :wink:
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

Lite je len driver, Full je aj s 3dfx Tools :wink:
spodli

Příspěvek od spodli »

no-X: tak jsem se díval v nouzáku, ale žádnej výběr jsem tam nenašel, tak se na to asi vybodnu a nechám si ten lite
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

Obrázek
Odpovědět