Historie 3Dfx a ostatních
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Historie 3Dfx a ostatních
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
pozdě, trochu jinak, ale přece nekamenujte mě za tu formu, sepsal jsem to tak, aby to bylo pochopitelný i pro lamy, takže buďte prosím shovívaví
pozdě, trochu jinak, ale přece nekamenujte mě za tu formu, sepsal jsem to tak, aby to bylo pochopitelný i pro lamy, takže buďte prosím shovívaví
Naposledy upravil(a) no-X dne pon lis 28, 2005 4:24 pm, celkem upraveno 2 x.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já patřím mezi ty lidi, co jsou PCT věrní za všech okolností Lépeřečeno, nerozuměl jsem si ideálně s předchozím šéfredaktorem, takže jeho odchod na SHW pro mě znamená volnou ruku co se článků na PCT týká
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dík
Nečekal jsem (a při svém kostrbatém slohu jsem myslel, že to ani není možné), aby to mělo na čtenáře takový emoční vliv. Viz ta ubečená diskuze (nebo za to může spíš doznívající charizma 3Dfx )
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Chystam rozshahlou recenzi zdrojů a za 2K ji rozhodne delat nebudu a kdyz vyslo najevo ze se s nim musite hadat o kazdou korunu a on pak vyleze ze sfalsovanyma grafama nastevnosti... a pak kdyz si ho konecne ukecal tak si ho mesic premlouval aby penize poslal... a kdyz rekl ze je konacne poslal a ty si zjistil ze nedosli tak rekl "Asi to spetli v bance..."no-X píše:Já patřím mezi ty lidi, co jsou PCT věrní za všech okolností Lépeřečeno, nerozuměl jsem si ideálně s předchozím šéfredaktorem, takže jeho odchod na SHW pro mě znamená volnou ruku co se článků na PCT týká
a tohle sem fakt nemusel takze sem to nabid jinde, tato informace je z velmi duveryhodneho zdroje takze nemam duvod ji neverit
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Oni mají lidi dost zkreslenou představu o tom, kolik se za ty články platí. Pokud se dobře pamatuju, tak jsem 2000 nedostal za žádnou recenzi ani článek, který jsem kdy dělal. S těma zpožděnýma platbama je to pravda, ale na to se dá zvyknout, to je prostě tradice PCT od tý doby, co se trhnul od zive. Ale o nějakých zkreslených grafech návštěvnosti nevím nic.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vykupitel, B@RT: Až to trochu utichne, vezmu jako osnovu tu poslední část z PCT a trošku to rozvedu (bude to snazší). Teď ale musím napsat ještě pokračování tý série pro PCT, nějakou korunu navíc taky potřebuju
ps47: díky
ps47: díky
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
tam sem se jeste nedostal celek den pobiham kolem kompu jenom me zarazilo ze nebyla chrnonologicky dodrzena rada ted jsme myslim u V3 mozna to stihnu za hodinu docistno-X píše:...poslední věta článku...-HoNY- píše:nejak tam chybí rush (stejne ji nikdo nezná)
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
tak pekne si začal - super ale z tých dvoch posledných strán (Rampage, budúcnosť 3dfx) bol trochu šalát
(príliš veľa nových pojmov a strašne narýchlo vysvetlených, bez nejakého poradia + miesto tých obrázkov z prezentácie mohol byť výpis, čo všetko Rampage obsahuje)
skoro mi oči vypadli, keď som sa vyskytol na zozname osôb, ktorým si poďakoval (čím so ti už len ja mohol pomôcť - tak to teda fakt neviem ale dík ) keď už, tak poďakovanie malo patriť všetkým osobám, ktoré tu na fóre prispievajú
ale napísal si to ty, takže hlavne tebe no-X
*vidím, že prémia utešene rastie - len tak ďalej
(príliš veľa nových pojmov a strašne narýchlo vysvetlených, bez nejakého poradia + miesto tých obrázkov z prezentácie mohol byť výpis, čo všetko Rampage obsahuje)
skoro mi oči vypadli, keď som sa vyskytol na zozname osôb, ktorým si poďakoval (čím so ti už len ja mohol pomôcť - tak to teda fakt neviem ale dík ) keď už, tak poďakovanie malo patriť všetkým osobám, ktoré tu na fóre prispievajú
ale napísal si to ty, takže hlavne tebe no-X
*vidím, že prémia utešene rastie - len tak ďalej