If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ghost píše:nj, veď aj je, keď ruku k dielu priložil aj no-X
Jo, mám zkušeností s V5-6k tolik, že radím Garymu, jak má psát FAQ Ale ne, jen jsem mu přeložil něco z threadu o vyzkoušených deskách a upozornil ho na pár drobností Nic podstatnýho. Spíš se mi na tom líbí ty citace od Jindry, dozvěděl jsem se z nich dost zajímavých věcí
ps47: třeba můj nick připadá rodilýmu Američanovi natolik debilní, že si s ním nechce kazit stránku
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Informoval bych se na tyhle. Ale proč Pentium? S Athlonem můžeš dát snadno dohromady sestavu o dvojnásobným výkonu (kterýho není pro V5-6k nikdy dost).
Ps47 má pravdu musim něco udělat se silnějším CPU, budu teď mit desku originál intel 845 čipset, 256MB 266MHz DDR, P4 1,8 FSB 400 k tomu dám redukci a udělám Voodoo 5 6000 comp - větší bedna
musely jsme s Vykupitelem použít hrubou sílu aby se karta vešla do mé stávajcí EC bedny
..myslim ze case mal neprijemny zazitok s pilkou na zelezo .velka cast dnesnych kejsov (fuuj,to je ale slovo) ma dost hlupo riesene pozice pre harddisk,vecsia karta=problem,a nemusi to ani byt 6k..