Problém V2 a SLI

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Odpovědět
Wirruss
Kontaktovat uživatele:

Problém V2 a SLI

Příspěvek od Wirruss »

Čauvec nedávno jsem kupoval HIS Voodoo 2 a Atrend Voodoo2 obě 12MB tak jsem je frcl do svýho kompu a propojil je. Jako ovadače používám fv2_3.5_xp a zkoušel jsem i 200511323127_Voodoo2. Jenže stala se taková divná věc ve hře třeba Quake II a enbo Kingpin, když zapnu 3dfxGL tak oheň a písmena se zobrazují uplně jinak než by měly takový černý až modrý :? nevím čím to je a 3D nezapnu jelikož se mi autoamticky zapne primární grafika.
Info:
PIV 2,4Ghz, deska Gigabyte, 2D čip používán z integrované grafiky na desce a operační systém Widnows XP prof.

Díky za vaše rady 8)
Zatím pohužel nic :sad:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..klasiky ako prehodit karty si skusal? ten druhy ovladac ma specialny envvar pre mismatched SLI,najdes ho v readme (aspon myslim ;))..

edit: tu je par veci kt muzes vyskusat:
set SSTV2_SWAPBOARDS=1
set SSTV2_MISMATCHED_SLI=1
plus skontroluj ci v2-ky niesu pretaktovane,ak ano,podtaktuj ich na puvodne hodnoty (90),leinen tweaker by mal fungovat bez problemov..
inak kazdy kto ma mismatched SLI si koleduje o problemy.ja mam identicke,nic podobne sa mi nikdy nestalo :wink:.urcite si zozen identicku do paru,mozno to bude trocha boliet,ale stoji to za to..popr. skus jednu vymenit s niektorym tunajsim 3dfx collectorom..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Odpovědět