Dobry vecer Pani a ty druhy, mam na ruke Geforce 7800GTX 512MB verziu za 43€ nieje to moc prestrelena cena? Viem ze by som mal pozerat na to ci mi za tu cenu stoji (stoji) ale aj tak. Potom tu mam Geforce 7950 GT 512MB agp verzia za 33€ s tou som si tak isti neni
Dakujem za nazory
I: Hodnota Geforce 7800GTX 512MB
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
Já si naopak myslim, že to jsou celkem solidní sběratelský karty. Cenu moc velkou finančně nemaj, ale 7800GTX512 moc nebylo, já jsem osobně potkal jen jednu. 7950GT do AGP taky moc nebylo, NV jí totiž oficiálně nevydala, byl to celkem okrajovej, a protože ve své době dost předraženej, počin některých výrobců, tak se ta karta vůbec nerozšířila a je to nejsilnější NV do AGP.
Já bych to vzal, a kdyby se ti nechtělo, tak je vezmi a já je koupím od tebe, klidně s ňákým tím % pro tebe navíc za zprostředkování.
Já bych to vzal, a kdyby se ti nechtělo, tak je vezmi a já je koupím od tebe, klidně s ňákým tím % pro tebe navíc za zprostředkování.
FX5800 AGP bylo jeste min a ma cenu ted 1t? nema ... je problem ji sehnat, ale koupis ji za par stovek
proto tohle ma cenu mozna dusevni ale financni je proste spekulativni
vzdycky je to jen na tobe co je pro tebe osobne zajimave a kolik za to das/nedas a shodnem se ze je mnohem vic HW, ktery je nesehnatelny a neni moc znamy, nez nejake provarene veci jako 3dfx V5 atd
proto tohle ma cenu mozna dusevni ale financni je proste spekulativni
vzdycky je to jen na tobe co je pro tebe osobne zajimave a kolik za to das/nedas a shodnem se ze je mnohem vic HW, ktery je nesehnatelny a neni moc znamy, nez nejake provarene veci jako 3dfx V5 atd