problemy
Win Vista,7
Ahoj, já mám na notebooku Win 7 a podařilo se mi rozchodit Carmageddon v nejvyšším možném rozlišení (displeje, ne enginu, tedy 1366x768) jen pomocí dgVoodoo a VDMS. Takže WIN7 bych úplně nezavrhoval - pokud se vypnou všechny ty "vychytávky". Ale je pravda, že jsou jaksi.... Z neznámého důvodu mi některé hry jdou, pak zase nejdoou (př. Blood), jiné blbnou při přepnutí dipleje do 8bpp (př. Shadow Warrior), některé padají prostě jen ze srandy (Vietcong - vždy, když volá velitel vysílačkou), některé vzdorují spuštění (př. Prey - pokud se po startu win zapíná poprvé, asi půl hodiny se nic neděje). Ono pokud se vypne co nejvíc věcí, které považuje Mrkvo$oft za nezbytné ke práci, lze jej i celkem používat. Jen to WDDM mě leze krkem - DOSovské aplikace nejdou FS. Neví někdo, jak používat zároveň starý driver a Direct 10/10.1/11?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ad nove hry-uisti sa ze mas posledny patch,pomaha aj odstranit ochrany (alias cracknut).
ad stariny,poradim nieco na shadow warrior-opengl port.
a nezabudat vsetko spustat ako admin.
ad stariny,poradim nieco na shadow warrior-opengl port.
a nezabudat vsetko spustat ako admin.
Na Shadowa už používám port. Vše vždy spouštím jako admin a vždy i udělím všechna práva. Problémy jsem měl s původním Shadowem - v podstatě nešel, JFSW - s ním jsem měl problémy, pou žívám SWP, viz
Kód: Vybrat vše
proasm.com