Mám takovou prosbičku. Nainstaloval jsem si z CD2 textury ve formátu S3TC a upgradoval opengl driver v UT, změňil konfiguraci v ini a tyhle textury jsou fakt hustý. Někdy lepší, než UT2004.

Mám ale problém: Na GF4Ti a FX5900 vše OK a grafika super. Ale na 6800LE@Ultra je to hrůza. Problém je v tom, že je použit 16bit z-buffer a nemohu to nikde změnit, ani rivatuner nepomohl, když přikážu 32bit, furt stejný. Driverama to neni, je to vina NV40, nevíte, co s tím. A dále:
S žádnou z Voodoo S3TC nefunguje, nesejde na tom, jakej opengl wraper použiju. štve mě to, protože kdejaká GF2MX má teď hezčí obraz, než Voodoo4. Neznáte něakej opengl driver/wraper, kterej by dokázal konvertovat S3TC na FXTC, nebo DXTC?.
A pokud jde o kvalitu obrazu, nezapomínejte na S3 Savage4. UT má jako snad jedíný engine nativní porporu pro api S3METAL a nejeví se to vůbec špatně. Zajímavý ale je, že S3METAL neumí S3TC, které bylo právě kvůli němu původně do UT implentováno(nemáte někdo něakej dobrej opengl driver pro SAVAGE4??,hlavně výkonný). V UT ale i ATI maj o dost vyžší výkon i kvalitu v openGL, než v D3D. UT není optimalizovanej pro D3D, takže prosím nesrovnávat kvalitu GLIDE a S3METAL s Nvidií a ATI pod D3D, hoďte tam nejnovější verzi openGL, a 32bit barvy, pak srovnávejte.

Štve mě, že se D3D tak rozšířilo, protože ve srovnání s OpenGL, GLIDE, S3METAL má: Nejhorší obraz, nejnižší výkon, nejvyžší nároky na CPU a to ve všech hrách.
Jen tak mimochodem, neprodal by tu někdo KYRO2???