Máte někdo zkušenosti s rozjížděním hry Resident Evil (PC) na windows 98SE a grafikou Voodoo 3?
V setupu jsem zkoušel hlavně všechny dvě karty od 3dfx a pár od jinejch firem. Ve hře proběhne jenom logo a pak jenom černá obrazovka, která se musí tvrdě resetnout
Na netu jsem našel nějakej voodoo 2 patch, ale ten se mi nedaří rozjet
Resident Evil na V3/Win98SE
ano ano...pod 3dfx se to nespustí...pod Matrox se to spustí ale máte přes obraz takové hnusné čáry. Přes ostatní zvolené čipy to jde...
hmm tak se prokousávám začátkem a musím říct, že ta hra má opravdu něco do sebe (Silent Hill 2 jsem odinstaloval po hodině hraní)...jen mě trochu štve nepochopené ovládání a jak se vůbec hra vypíná...mohl bys prosím poradit
(napsal bych ti přes icq ale na win98SE s i nSP moc věcí nefunguje )
hmm tak se prokousávám začátkem a musím říct, že ta hra má opravdu něco do sebe (Silent Hill 2 jsem odinstaloval po hodině hraní)...jen mě trochu štve nepochopené ovládání a jak se vůbec hra vypíná...mohl bys prosím poradit
(napsal bych ti přes icq ale na win98SE s i nSP moc věcí nefunguje )
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ovladanie je neprakticke pretoze hra bola povodne robena pre ps1,holt ked to bolo vyvijane s gamepadom na mysli tak je jasne ze na klavesnici to az taka slava nebude.ale da sa na to zvyknut..hra sa vypina cez alt+F4
http://www.miranda-im.org/download/Adolfik píše:napsal bych ti přes icq ale na win98SE s i nSP moc věcí nefunguje