Problem s texturami

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Odpovědět
Andrew

Problem s texturami

Příspěvek od Andrew »

Zdravim vas,
mam problem s voodoo2 kartou. Zle vykresluje textury, mam nanovo nainstalovany win 98SE eng, ale robi to presne to iste aj pri win ME a win 2000 SP4. Ovladace som pouzil vsetky ktore sa len dali pouzit, ale ziadna zmena. Konfiguracia PC: Duron 700, 512 ram, grafika TNT2 Vanta 16MB AGP, zakladna doska neviem presny typ, ale znacka je Mercury a ma chipset SiS 735. Zaujimave ale je, ze ked spustim dxdiag a dam test direct3D pri display2 - cize voodoo, tak ta kocka co tam vselijako rotuje, je vykreslena pekne. V com moze byt problem?
Pozrite si screenshoty z hier:
http://voodoo2.rajce.idnes.cz/Voodoo2_textures_problem/

Dakujem
Naposledy upravil(a) Andrew dne stř říj 01, 2008 12:12 pm, celkem upraveno 1 x.
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo »

Zkousel jsi treba wizmark? Nebo jiny tool na Voodoo2?
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

aky tam mas ovladac? rozhasene textury su domena nevhodneho glide2x..pod win98se skus ovladac 3dfx Voodoo2 V3.03.00b z falconfly's (DirectX 7 Beta).
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Andrew

Příspěvek od Andrew »

Wizmark som vyskusal, test prebehol, ale textury su aj tak na ...
vid: http://voodoo2.rajce.idnes.cz/Wizmark_test/
Idem este skusit tie ovladace od falconfly's
Andrew

Příspěvek od Andrew »

Preco mi pri niektorych ovladacoch ked dam pri instalacii "have disk" -> "browse" a otvorim voodoo2.inf vyhodi: "The specified location does not contain information about your hardware."? Ale pritom viem na 100% ze su to spravne ovladace. Presne toto mi vyhodilo aj pri tych 3.03.00b z falconfly. Nechapem tomu, lebo pri inych, upravenych to neurobi, napriklad pre DX7 alebo DX8, alebo s podporou athlonov sa nainstaluju v pohode.. Ja uz neviem. :(
Andrew

Příspěvek od Andrew »

Vedeli by ste este nieco poradit? Uz asi len vyskusat ju v inom compe... :roll:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

jj,vyskusat v inom kompe,ak bude robit to iste tak ma odpalene pamate..

pripadne este skus fastvoodoo2 4.0GE + original 3dfx glide,viz FAQ..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

Zkouška v jiném počítači bude asi nejprůkaznější,pamatuji si že kdysi jsem upgadoval desku na na typ čipsetu Via KT 133 mojí kartou byla tenkrát VooDoo2 od Powrcolor.V98 pekelný problémy už při instalaci, v Miléniích
instalace proběhla ale stávalo se mi že po restartu nebo vypnutí compu karta prostě zmizela ze správce zařízení.Študoval jsem přiložený návod a tam stálo že karta má zaručenou funkčnost s Pentii a AMD K6.Proto se jednalo evidentně o kompatibilitu :? To že se podaří Voodoo rozjet i na mnohem mladších deskách považuju spíš za otázku štěstí.V sekci VooDoo3 někdo řešil podobný problém,deska měla taky čipset SIS,na konec zjistil že karta je funkční v jiné desce stejného typu i když ta jeho byla asi v pohodě protože v ní jel sice jinou kartu ale taky agp2x. Jinak hodně štěstí ;)P
3Dfx Voodoo still lives in our hearts forever
Odpovědět