P: Q3D Obsidian200SBi,vadny (artefakty),kus cislo 1 (sold)

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

Zamčeno
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

P: Q3D Obsidian200SBi,vadny (artefakty),kus cislo 1 (sold)

Příspěvek od ps47 »

vadny kus cislo 1,vyvolavacka je 40$.sucastou karty je aj mercury riser (pre single kartu nepotrebny,ale preco nie).karta bezi,ale hadze artefakty (je jedno ake rozlisenie/api).je mozne ze sikovny manik by si to vedel spravit (nahradne cipy sa tu fasovali).osobne netusim co moze byt pokazene,ale vzhladom na testy co robil Gary by som typoval na nieco s mutitexturingom.

postovne plati kupujuci,pripadne osobka na dalsom sraze (ak to neponahla).

takto to vyzera (pouzite foto od Garyho,ale je to to iste):
Obrázek

karta (na obrazku nieje mercury riser,ten sa pripaja na ten vertikalny konektor hned napavo od GENDAC cipu):
Obrázek

mercury riser (nalavo,to vacsie vpravo je AA modul ktory nieje sucastou tejto aukcie):
Obrázek
Naposledy upravil(a) ps47 dne stř zář 26, 2007 8:06 pm, celkem upraveno 1 x.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ok,tu cenu som zjavne nadstrelil,takze ma niekto vobec zaujem? ak ano navrhnite cenu (to iste plati pre druhy kus a AAmodul)..
ObrázekObrázek
ozzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ozzy »

Funkční kus zřejmě nevyjde :( (cena je výš než moje maximum).

20$
Vlask

Příspěvek od Vlask »

Teoretickej zajem z me strany, ovsem potrebuji vedet cenu v cz vcetne postovneho.
Navic par upresnujicich informaci
1)jestli to chapu spravne tak tohle jsou 2voodoo2 ve sli na jedne karte
2)je realna sance vyrobit ten kabel co je k tomu potreba?
3)funguje to na normal hardwaru nebo potrebuju neco extra
4)pokud nejak splacam kabel, je realne na te karte udelat nejake benchmarky? (to ze ma chyby v obraze by vadit nemelo ne?, pripadne potrebuju nejakej dalsi silenej modul....)

Jinak samozrejme pokud se najde nejaky 3dfx sberatel, tak mu ji klidne prenecham, sebe beru jako posledni moznost, kdyby ji fakt nikdo nechtel....
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

1) ano
2) schema zapojenia sa bude dat zohnat,a potom je to uz len otazka trpezlivosti a sikovnosti (meduza sa da zohnat aj z ebaye,ked ma clovek stastie).musim ale dodat ze ja by som sa radsej smykal po struhadle do bazenu s jodom 8|
3) teoreticky by karta mala behat na hocicom co ma pci,ale novy hw v2 vo vseobecnosti moc nesedi.zda sa ze intel chipsety su ok,aj tie (naj)novsie..ale za nic novsie ako p3/p4 nerucim.
4) ano.karta funguje stabilne,problem je iba v poskodenom obraze.nic dalsie na fungovanie karty nepotrebujes (de fakto ani meduzu ne,benchmarky spravis aj na telke).naopak,dostanes ju aj s nepotrebnym mercury riserom,ktory je single karte len na okrasu.

cena postovneho do CZ je cca 150Kc (ak ma pamat neklame,uz je to hodna chvilka co som nieco posielal do CZ)..

edit: takze zatial ma prihodenych 20$ ozzy,pokial pocas nasledujucich 36 hodin nikto neprihodi na obe vadne karty >21$ tak tato prva leti k nemu..

..takze ma to ozzy za 20 babek plus postovne..
ObrázekObrázek
Zamčeno