jaký je rozdíl mezi Obsidian 2X - 24 a Obsidian 2 - 200SB
fyzicky vypadaji stejne
Rozdíl mezi Q3D V2
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíl mezi Q3D V2
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Do Mercury se dá zapojit Obsidian 200SBi. 200SB skutečně vypadá jako 2-X24, jen je určený pro profi segment. Jestli se liší fyzicky nevím...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..aa vedel som ze som na nieco zabudol.napadlo ma ze to co som sem postol nieje uplne spravne,chcel som to opravit ale vyfucalo mi to z hlavy..
edit: tak prave ma na to napadlo,200SB ma konektory pre MGV,obycajna X-24 ich nema
nicmene myslim ze prve mercury systemy sa naozaj skladali z SBecok (kde som len videl tu fotku),a na SBi sa preslo az potom (karty s jednym pcb sa lepsie chladili)..
edit2: myslim ze sa nemylim-teraz ked mam pred sebou SB200 mozem potvrdit ze v oblasti kde by sa mal pripajat mercury riser su extra konektory ktore na x-24 chybaju
edit: tak prave ma na to napadlo,200SB ma konektory pre MGV,obycajna X-24 ich nema
nicmene myslim ze prve mercury systemy sa naozaj skladali z SBecok (kde som len videl tu fotku),a na SBi sa preslo az potom (karty s jednym pcb sa lepsie chladili)..
edit2: myslim ze sa nemylim-teraz ked mam pred sebou SB200 mozem potvrdit ze v oblasti kde by sa mal pripajat mercury riser su extra konektory ktore na x-24 chybaju
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
bylo by zajmavy podivat se jestli se ty konektory daji koupit osadit je by bylo velmi zajmave ))ps47 píše:edit2: myslim ze sa nemylim-teraz ked mam pred sebou SB200 mozem potvrdit ze v oblasti kde by sa mal pripajat mercury riser su extra konektory ktore na x-24 chybaju
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.