D: Srot
Moderátoři: no-X, Moderátoři
D: Srot
Pokud si nekdo prijede na Chodov, venuju mu srot, co se mi tu vali..Grafiky, sitovky, boardy cca 10 ks, vsechno z 1995-1999. Je tam i par zdroju, ale po te dobe bych si netroufnul k nim nic pripojovat. Zadna vzacnost tam podle me neni a mezi nami, nemam paru, k cemu by to nekomu mohlo byt. Mno, a jelikoz se tezko nekdo najde, zna nekdo ekologicky zpusob, jak s tim pryc?
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
www.aukro.cz 4um.ocguru.cz www.pcbazar.net www.annonce.cz
a pokud nic z toho, tak nejbližší sběrný dvůr. Mimochodem, nechceš se stavit i u mě? Mám toho tak 50x tolik
a pokud nic z toho, tak nejbližší sběrný dvůr. Mimochodem, nechceš se stavit i u mě? Mám toho tak 50x tolik

W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim jestli mi ten srot za to stoji, jeste bych pak muselk platit ekol. likvidaciRen píše:Nechces to proste vsechno? Nechce se mi to tahat z pytlu, aranzovat a fotit..Nejake S3, PCI i AGP, TNT M64, nejaka Rage ATi, ruzne sitovky. Ver mi, za foceni to nestoji..jj, a mobo 1x..Nejaky FIC pro Soc7.

Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Ren: sběrný dvůr je místo, kam můžš odnést cokoli a technické služby to ekologicky zlikvidují. Takže ojeté gumy, autobaterky, vyjetý olej atd. už není třeba vyhazovat do lesa, ale do sběrného dvora. (a když překonáš chvilkovou lenost, tak ti strejda google poradí: http://www.spoluproprahu.cz/(biyebp55lx ... 1244627781 )
(ten odkaz je nějaký divný, za nic na světě se nenechá zavřít do url tagu)
HoNY: Za ekologickou likvidaci ve sběrném dvoře platí jen právnické osoby (firmy), pro občany je to zadarmo.
Cituji: "...Do dvoru je možné umístit zdarma následující druhy odpadů:
objemný odpad (nábytek, zařízení domácnosti ...), elektrošrot
(pračky, televize, radia, sporáky, videa ...), kovový odpad, dřevěný
odpad, bioodpad, odpad z údržby zeleně, papír, sklo,
plasty, nebezpečné složky komunálního odpadu (včetně starých
chladicích zařízení), suť z bytových zařízení (do množství
1 m3). Za odevzdanou pneumatiku na osobní automobil se
platí poplatek ve výši 25 Kč/ks, za pneumatiky na ostatní druhy
vozidel dle velikosti až do výše 120 Kč/ks. Fyzické osoby
mohou odložit ve sběrném dvoře bezplatně veškeré druhy odpadu
v jakémkoli množství s omezením jednorázového návozu
na automobil o hmotnosti do 3,5t (max. přívěsný vozík)...."
(ten odkaz je nějaký divný, za nic na světě se nenechá zavřít do url tagu)
HoNY: Za ekologickou likvidaci ve sběrném dvoře platí jen právnické osoby (firmy), pro občany je to zadarmo.
Cituji: "...Do dvoru je možné umístit zdarma následující druhy odpadů:
objemný odpad (nábytek, zařízení domácnosti ...), elektrošrot
(pračky, televize, radia, sporáky, videa ...), kovový odpad, dřevěný
odpad, bioodpad, odpad z údržby zeleně, papír, sklo,
plasty, nebezpečné složky komunálního odpadu (včetně starých
chladicích zařízení), suť z bytových zařízení (do množství
1 m3). Za odevzdanou pneumatiku na osobní automobil se
platí poplatek ve výši 25 Kč/ks, za pneumatiky na ostatní druhy
vozidel dle velikosti až do výše 120 Kč/ks. Fyzické osoby
mohou odložit ve sběrném dvoře bezplatně veškeré druhy odpadu
v jakémkoli množství s omezením jednorázového návozu
na automobil o hmotnosti do 3,5t (max. přívěsný vozík)...."
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
-
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
taktak
pre bratislavcanov http://www.olo.sk/inyodpad.htm
pisu ze je to zdarma ale zapisu si vase udaje lebo to maju nejako obmedzene a od urcitej velkosti/hmotnosti na mesiac budu pytat peniazky
pre bratislavcanov http://www.olo.sk/inyodpad.htm
pisu ze je to zdarma ale zapisu si vase udaje lebo to maju nejako obmedzene a od urcitej velkosti/hmotnosti na mesiac budu pytat peniazky