updated opengl/d3d renderer for UT,Deus Ex & Rune

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

updated opengl/d3d renderer for UT,Deus Ex & Rune

Příspěvek od ps47 »

pokial nemate hardware glide a hrate spomenute hry,tak dobre viete ze D3D saje a opengl je nedodelany..resp bol nedodelany,nejaky chlapek sa nastval a DOST to vymakal.click :wink:
Naposledy upravil(a) ps47 dne pát bře 19, 2010 12:12 am, celkem upraveno 2 x.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Je to na 10000000% stabilni?Zatim mam tejden nove widle a nerad bych zase vse mazal a instalil :lol:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

je to dost dobre.deus ex tak pekne nevyzeral odkedy som ho naposledy hral na voodoo5.len skoda ze s atinami blbne gamma (vzdy ked spustis hru musis ju nanovo nastavit),je to bohuzial chyba catalystov..
Naposledy upravil(a) ps47 dne sob dub 14, 2007 6:50 pm, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázek
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

No jo,ale kdybych todle prcnul do pocaku s V2,jestli by to sekalo dobrotu.Myslim to tak ze az bych rozjel tu V2 s GF
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47 píše:je to bohuzial chyba catalystov..
A ne jedina... :x
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..velmi slusna grafika je podmienkou.autor sice nepise co je minimum,ale ja by som to tipoval na pixel shader capable karty,niektore extensions kt to vyuziva su dost advanced (napr GL_ATI_texture_env_combine3).na voodoo2 alebo gf2 rovno zapomen.
ObrázekObrázek
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Skoda,kdyz ja uz fakt potrebuju prachy na nejakou kloudnou ati,nebo V5 5500 pripadne i 6000
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..tak hej,pokial ti ide o UT/Deus Ex,voodoo5 sa bude chechtat zo svojho 32-bit glide trunu este hodne dlhu dobu :twisted:
ObrázekObrázek
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Co ja vim,ale uz bych rad zil bez nvidie.Sice nervy vyprchaly pac posledni dobou kvuli tej GK hraju jen strategie,ale jedna pitoma free strategie chce pomalu nejnovejsi GK......
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..ja by som tam vrazil r9550 128-bit a voodoo2 SLI,nech je to komplet.a hlavne win98se,millenium je bolest a voci win98se nic podstatneho neprinasa,okrem zbytocnosti a spomalenia..MigrainE :wink:
ObrázekObrázek
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

WIN98 nech lezet na zemi spadle,ty uz nikdo nezaskli.Ale ME jsou asi kupodivu jedine kloudne stabilni OS z rady 98/ME/2000:-).2000 ti spadnou jedna basen.95 jsou kupodivu stabilni,ale zastarale,98 ackoliv byly pouzivane,vydrzeli mne na celeru 400 jeden den :lol:
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Petrik9 píše:WIN98 nech lezet na zemi spadle,ty uz nikdo nezaskli.Ale ME jsou asi kupodivu jedine kloudne stabilni OS z rady 98/ME/2000:-).2000 ti spadnou jedna basen.95 jsou kupodivu stabilni,ale zastarale,98 ackoliv byly pouzivane,vydrzeli mne na celeru 400 jeden den :lol:
Chyba..Vsak prave proto nikdo soudny nepouziva W98, ale W98SE. Vlastne je mezi nimi jediny, bezvyznamny rozdil..SE jsou stabilni.. :wink: Millenia byly fajn system, ale musel jsi mit kliku na hw, kterej jim bezpodminecne chutnal..Proto take tak rychle zmizely..A co se tyce 2k, dle meho nazoru je to nejhorsi OS, co MS vydal, at si co chce kdo chce rika.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

souhlas.mal som tu cest rozbehavat win2000 siet v jednej kancelarii.skoro som si podrezal zily instalacnym cd.uz viem odkial xp zobralo vecsinu pitomosti :lol:
ObrázekObrázek
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

No tak 98SE,je pravda ze ME jsou na neco citliva vice,ale abych ti rekl popravde.Od tej doby co to byl jedinej OS kterej na moji P1 jezdil jsem si na ne tak zvykl ze bych tam XP nerad videl.A to jsem mnel P1 posledni dobu co se mi vse zacalo podelavat,pak nastopil celer 400 a za kratkou dobu celer 850
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

chces pocut radu,od xp ruky prec,pokial ti hw funguje pod win9x (mne bohuzial nefunguje-pre win9x neexistuje funkcny ovladac na moju zakladnu dosku),nieje duvod prejst na xp..
ObrázekObrázek
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Presne tak,pac si pod XP nezaspominas na doomika:-),hexena,heretica a takovehle blbosti.Ale pac trochu programuji a ucim se tak DOS je pomalu zakladni vec.A XP mam vzdy jen stranou,tim myslim NET...
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

No a ted nastvu ps47, XP jsou nejlepsi system od MS..Proc jses tolik proti prichodu Longhornu? Vsak Ti je nikdo na PC nutit nebude a pokrok stejne nezastavis..A pokud chces pokrok, ale nechces XP (Longhorny), prejdi na jiny OS..
Petrik9> Proc bych pod XP nemohl zavzpominat na Heretica (dlouha leta moje nejoblibenejsi hra, Dooma jsem nikdy rad nemel)? Neni hra, ktera by pod XP nesla rozchodit, staci se naucit s NTVDM a pokud pobezi s nejakymi omezenimi, vzdycky muzes pouzit DOSBOX nebo jeste lepe VDMSound. Ale popravde, Heretica dnes uz jen jako jHeretica..:-)
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

No ono je totiz rozdil heretic na starym a heretic na novym.Proste je to lepsi.A pokud vim tak je hra chasm a tu sem vubec nerozjel.Nic proti XP,ale verim ze zatezuji dost cpu a mam na to docela sracku,tak proto win9× a takzy ze jsem na to zvyklej a kvuli programovani.Xp pouzivam spise na net,kdyby mne neodesel dotycnej maxtor 4GB tak bych tu byl ze sveho PC.Joo to byla leta
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Chasm jsem hral nedavno, nekdo ji tu pripomel v oblibenych hrach..A hadej, na cem? Na XP..Ani me nenapada, ze by na neco potrebovala zvlastni nastaveni..Jinak XP proc nezatezuji nijak, jsou lehce narocnejsi na pamet nez W98, ale cca 70-80MB RAM neni tak moc. A rikas, ze je mas kvuli programovani? Tak to urcite delas v assembleru, ale veris, ze jsem si vsechny asm tooly v poklidu prenesl a pouzivam je i bez DOSu v XP?
Ale ne, konec legrace..:-) Klidne W98SE pouzivej, je to v dobry system, mam ho tu take na jednom PC..Pokud nutne nepotrebujes neco z XP, nevidim duvod za ne utracet. Jen se snazim vyvratit zazite myty, ze v XP nechodi tohle, a tamhleto, ze na tohle jsou nevhodne...Mozna kdybys rekl, ze delas v AutoCADu, pak bych to chapal..Ale to je problem Autodesku, ze za vsechny ty roky nebyl schopen vydat verzi, ktera by v XP chodila. Veris, ze jeste existuje spousta lidi, kteri nemaji na XP SP2 a to proste proto, ze jim nejaky chytrak rekl/napsal, ze jim pak nebude nic chodit?
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

No chasm mi spadnul kdyz jsme dal lepsi rozliseni,to pak musel byt smazan konfiguracni soubor,jinak to chodilo.No,zacinam tak ruzne se vsim,asembler trochu,je to kvuli PICum a taky chci udelat falesnej scandisk takze pascal
Odpovědět