Co, zes cekal na crack aby sis koupil originalku? Ani ne, takhle to dneska vypada u mnoha lidi, je to presne to misto, kam nas vydavatele dotlacili a navic je jim to uplne jedno.
Jsem docela prchliva povaha, a uz nejednou me napadlo, ze kdyby me nejaky fiktivni kontrolor nelegalniho sw chtel popotahovat za uziti cracku na vec, co jsem si koupil, sel bych asi opravdu sedet. Jen by to nebylo kvuli tomu sw..
//edit: Lezi mi tu Call of Juarez a kdykoli se na nej podivam, skripu zubama. Zjistil jsem pri instalaci, ze je na nem StarForce. Hra me opravdu laka, ale je to jedina SF pozitivni hra, ktera se kdy dostala ke me domu. Sveho casu jsem hodne hltal PoP serii, a nemohl se dockat 3. Kdyz se na ni objevila SF, hodne vulgarne sem se tehdy uklidnil na oficialnim supportu pro EU. Ten chlapik za to sice nemohl, ale jak si asi pamatujete, nebyl jsem sam, protoze PoP3 byl posledni titul Ubisoftu obsahujici SF, ta pote ustoupila na spise budgetove tituly. Tenhle novy SecuROM je sice na hrane, ale nejde ani zdaleka tam, co SF. Kdo se kdy o tema zajimal, asi zachytil aferu, kdy nejaka decka rozsirila famu, ze ochrana BS pouziva krtci rootkitove metody. Docela by me zajimalo, zda to prodeji BS nejak ublizilo, ale hadam, ze ne (videli jste jeho MetaScore?

). Nez namitnete, ze beh v ring0 neni moc koser, vemte na vedomi, ze Windows uz jsou tak zkratka poskladany a pokud chcete neco udrzet v bezpeci (aspon na mesic

), jinak to proste nejde a nejaka ochrana je tam to nejmensi.