Next-gen Games

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Odpovědět
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47 píše:(a co sa tyka dx10,mno,aj keby som mal dx10 kartu tak by sa mi asi nechcelo stale zastavovat hru a lupou hladat tie extra efekty :8P: )
ps47 píše:
Ren píše:Je to tak vzdycky, a pokrok nezastavis. Muzes se mu jenom dobrovolne vyhnout.
presne tak :D
Vis, a me to proste neda..Tusim, ze jsi vyjadril tak obecny nazor, ktery panuje nejen tady na foru, ale dokonce co jsem si vsiml i mezi lidmi. Je postaveny na "porovnanich" z pouhych dvou her, ktere jsou pro DX10 opravdu k mani (Lost Planet, Call of Juarez). A mysli si co chces, vetsina z vas je ochotna se do krve hadat nad par odlisnyma pixelama v pripade nV vs. ATi, ale v porovnani s temito propastny rozdil mezi Directy s usmevem odbyvate jako nicotnost. Ne, nechci se hadat, davno jsem nad vama zlomil hul. Jen poukazuju na jistou nekonzistenci v obecnem nazoru. Ja vim, DX je od MS a jeste ke vsemu jen ve Vistach, oh boze, jaks mohl. Jdu zi zahrat demo na BS a myslim, ze ho i rovnou predobednam, aby na me vysla ta hezka plechova krabicka....
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

sklamem ta,mne je jasne ze dx10 ma vyhody a casom sa to aj prejavi,u mna je to nieco ine-velmi prosta vec,dospel som totiz do stadia ked sa mi uz nechce polovicu vyplaty vrazat do (noveho) hardwaru..radsej vrazim tristvrtinu do stareho.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Nez jsem si precetl ten drobny dodatek, souhlasne jsem pokyvoval hlavou, jako ze to chapu..:-) No, mozna, ze to chapu stejne..:-D Jinak co jsem napsal porad plati, jen ne na Tebe..
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

zo zdravej davky sialenstva sa este nikto nezblaznil :mrgreen: ..alebo ano? ;(
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

http://www.filmspot.com/users/polacofor ... 0-25121385
Tak tuhle, akorat pro PC jsem si vcera prines domu. Byla predposledni. Pocitam, ze ani v plne AA chodit nebude. Na nV pod DX9 snad, jinde zatim ne. Jeste jsem ji nenainastalil, ac jsem nasledujicich nekolik dni mel pripravenych jen na to. Shodou okolnosti take vcera udelal muj soukromy zivot takovy kotrmelec, ze BioShock asi hned tak neuvidim. No, ale pocka tu na me, jednou na nej dojde a urcite bude porad stejne super.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..inak pokial dobre citam tak bioshock je prva hra ktora vyzaduje PS 3.0 na spustenie.majitelia gf6600 sa dockali.. :lol:
ObrázekObrázek
scot666
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

Myslim, ze neni prvni, uz vic her dneska na x800 nejede. Treba Dirt.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

MichiGen na PCTf tvrdí, že SM3.0 vyžadují:

Lost Planet
Spiderman 3
Rainbow Six Vegas
Splinter Cell DA
Colin Mcrae Dirt
Bioshock

Neověřoval jsm to. Pokud ohledně některé máte jiné informace, rád si je přečtu :-) Jinak - v květnu to byly tři roky od vydání X800... :)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

dnes som skusil demo bioshocka (2gb download :shock: ),bezi mi to pekne na high details :D ..bude to dobra hra,ale na shocka2 to mat nebude ani nahodou.bez inventara to proste nikdy nebude ono (este raz vdaka,xbox).
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Ja ho vcera dohral. Rek' jsem si vem to cert, hry maj' byt rekreace, ne? Zmenim myslenky. Tak jsem k tomu sednul asi na pet dni, jen s takovyma zakladnima prestavkama.. :lol:
Absence AA obzvlast v tomhle typu grafiky citelne mrzi. DX10 prinasi minimum rozdilu, AA ma rozhodne vetsi prinos, takze doporucuju hrat v DX9. Na druhou stranu sceny jsou natolik komplexni, ze pri vysokych rozlisenich dava AA poradne zabrat i te 8k8GTX.
Ke hre samotne toho moc nemam, to se proste musi zahrat na vlastni kuzi. Jen takovy detail. Ja uz si Shocky moc nepamatuju, je to spoustu let, ale musim rict, ze BS na me z kazde obrazovky, z kazdeho dejoveho zvratu a z kazdeho plasmidu kricel "Ja jsem novy Deus Ex". Nevim, proc jsem to nikde na webu nezahledl, ale podle me ma BS k Deusu mnohem bliz, nez k Shockum.
Na zaver citace z BioShock fora. "<2kGames> should sell <BioShock> for £500 and still it would be worth every penny."
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Já jsem asi slepej nebo blbej (nebo oboje 8| (:p) ), ale nemůžu nikde najít to demo, nemáte link?
Naposledy upravil(a) wizzy dne pon zář 03, 2007 10:20 am, celkem upraveno 1 x.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Díky :D
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..inak v sk sa da bioshock kupit za menej ako 1k sk,co ma teda poriadne prekvapilo,a fakt ze uz je k dispozici protection free verzia (google bioshock+lolcats) znamena ze bezim do obchodu akonahle nabehne vyplata.

trocha paradox,nemyslite? :D
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Co, zes cekal na crack aby sis koupil originalku? Ani ne, takhle to dneska vypada u mnoha lidi, je to presne to misto, kam nas vydavatele dotlacili a navic je jim to uplne jedno.
Jsem docela prchliva povaha, a uz nejednou me napadlo, ze kdyby me nejaky fiktivni kontrolor nelegalniho sw chtel popotahovat za uziti cracku na vec, co jsem si koupil, sel bych asi opravdu sedet. Jen by to nebylo kvuli tomu sw..

//edit: Lezi mi tu Call of Juarez a kdykoli se na nej podivam, skripu zubama. Zjistil jsem pri instalaci, ze je na nem StarForce. Hra me opravdu laka, ale je to jedina SF pozitivni hra, ktera se kdy dostala ke me domu. Sveho casu jsem hodne hltal PoP serii, a nemohl se dockat 3. Kdyz se na ni objevila SF, hodne vulgarne sem se tehdy uklidnil na oficialnim supportu pro EU. Ten chlapik za to sice nemohl, ale jak si asi pamatujete, nebyl jsem sam, protoze PoP3 byl posledni titul Ubisoftu obsahujici SF, ta pote ustoupila na spise budgetove tituly. Tenhle novy SecuROM je sice na hrane, ale nejde ani zdaleka tam, co SF. Kdo se kdy o tema zajimal, asi zachytil aferu, kdy nejaka decka rozsirila famu, ze ochrana BS pouziva krtci rootkitove metody. Docela by me zajimalo, zda to prodeji BS nejak ublizilo, ale hadam, ze ne (videli jste jeho MetaScore? :-)). Nez namitnete, ze beh v ring0 neni moc koser, vemte na vedomi, ze Windows uz jsou tak zkratka poskladany a pokud chcete neco udrzet v bezpeci (aspon na mesic ;-)), jinak to proste nejde a nejaka ochrana je tam to nejmensi.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

uz som to myslim spominal-v boji proti fiktivnym stratam sposobenymi vymyslenymi piratmi sa tocia pomerne slusne prachy,takze sanca ze niekedy dostanu rozum je pomerne nizka.

ad bioshock,ked som to zacal hrat tak som bol pomerne skepticky,ale moje obavy sa rychlo rozplynuli,je to fakt dobra hra,urcite najlepsia co som hral odkedy vysiel blood money.za jednu vec by som ich ale tlkol hlava-nehlava,a to ze (zrejme vdaka xboxu) odstranili inventar (problemy z toho vyplyvajuce su riesene pomocou roznych malych trikov,napr chipsy/napoje sa daju len pouzit a nie zobrat,najdene extra plasmidy sa automaticky zjavia v implantacnom automatu atp),nemozem si pomoct,mal som z toho stale taky divny "neco tady chybi" pocit :roll:

na zaver dodam ze aj ked je to vyborna hra,z tiena shocka2 sa jej vystupit nepodarilo :wink:
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47> S temi penezi mas rozhodne pravdu, ale nezapominej na to, ze vyvojari/distributori her z toho nic nemaji, naopak jim to ubira ze zisku, protoze ochrany museji nalicencovat. Jinymi slovy cely kolotoc ovladaji obratne jazyky manazeru spolecnosti CP vyvijejici, pochopitelne podeprene mnoha PowerPoint presentacemi dokazujicimi zvyseni vydelku po aplikaci ochran. Zda se to v dnesni konspiracni dobe neuveritelne, ale opravdu v tom neni nic jineho nez omezenost rozhledu zodpovednych lidi. Navic jsem si jist, ze uz jsi se v praci (firma kde delas je krasnym prikladem toho, kde to takhle chodi) s timhle setkal, prodavaji (=udavaji dalsi smer) manazeri a jejich schopnost mluvit/presvedcovat.

Me inventar rozhodne nechybel, nevim, k cemu by mi byl. Abych sebou tahal kila chipsu, ktere lezi na kazdem stole? Mozna za to mohla nizka obtiznost, ktera je jedinou mouchou na BS, ale ja to tak vidim. A vim o Tvoji nelasce ke konzolim, (ne)existence inventare s (ne)existenci konzolove verze hry asi moc spolecneho mit nebude.;-) Jedine co by snad mohlo byt, moznost otevrit iface podobny Gene bance kdykoli (jen bez moznosti plasmidy prohazovat), clovek rychle ztrati prehled co ma a co ne. Na druhou stranu, banky jsou skoro vsude a cestou k nim se ve vecne zijicim Rapture clovek rozhodne nenudi, tak proc ne? :-)
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Zatím jsem hrál jen demo, full verzi mám doma od včerejška, ale zase teď nejsem doma já. V demu mi taky chyběl inventář, ale než mi to začalo vadit, tak demo skončilo. (na dvě giga poměrně krátké :roll: ) Nu což, nic není dokonalé. Jak je to s těmi plasmidy - ty přece jdou přehazovat na pochodu, nejen v automatu, nebo ne? To by bylo pěkně na figu...
Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque

Příspěvek od Bob van Sikorski »

ps47 píše:na zaver dodam ze aj ked je to vyborna hra,z tiena shocka2 sa jej vystupit nepodarilo :wink:
jj, muj odhad se naplnil. vyborna hra, ale sshock1 i sshock2 byly ve sve dobe daleko lepsi. zrovna nedavno jsem nahodil dosbox a nasledne se ponoril do sshocku1 (neptejte se proc v dosboxu, zrovna jsem si s nim hral z jineho duvodu a sshock tam jede taky krasne, tak proc resit vdm+2k patche ;))
Intel Core i5-10400F, 8GB DDR4, Radeon RX 6500 XT, 500GB SATA SSD, 4TB SATA HDD, 650W Fortron, FullHD VA Acer, Linux (od 2010), Olympus E-M10 III + 17/1.4, Ikonta 6x9. vg
Odpovědět