dobre takze este raz prosim vsetkych aby postli sumy kt su ochotni investovat (dokopy to musi byt tych 81$),teraz ide v podstate len o to ako sa rozdelia chipy (postovne ide rovnym dielom)..
ps47: no, to už jsme dohodnutý, ne? zaplatíme i dělíme poměrnou částí a poštovný jde rovnoměrně na všechny
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Nikdo, a zalezi na Vlaskovi, zda prida US$2.5. Pak je to snadne. PS47, co rozeslani? Ujmes se rozbalickovani a rozeslani do Cech? To se asi moc nevyplati, ze?
To už jsme s ps47 probírali - kdyby nebylo schůdnější řešení, pošle mi to vcelku a já to rozešlu ostatním...
btw takhle by se to rozdělilo podle původní dohody - nikomu to nenutím, jen pro zajímavost
no,takto som to potreboval,dik.mne ide o to ze tolko chipov nepotrebujem,takze by som chcel trocha znizit svoj vklad (a asi aj ren),ostatnym to nijak neuskodi,preve naopak (dostanu viac chipov)..
Klidně to můžu přerozdělit, excel mám ještě otevřenej a vzorečky nesmazaný takže pokud chce někdo snížit nebo zvýšit nabídku, je nový výsledek spočtený ve vteřině
Uz jsem zpet..Je mi to jedno, klidne to prepocitejte, pockame, jak se kdo vyjadri. Ja jsem s cenou i mnozstvim vcelku spokojen, pokud ale nekdo bude nutne potrebovat vic, nez poskytnou ostatni, par muzu postradat.
jj,ja som naschval tlacil aby kazdy ponukol co najviac,aby som mal pri drazbe rezervu.ale naozaj som necakal taku nizku cenu (typoval som tak 100-120)..
Naposledy upravil(a) ps47 dne čtv črc 14, 2005 8:52 pm, celkem upraveno 2 x.