bez

s

Z mého hlediska by tam mělo být "už". Ještě jsem se k němu totiž nedopracoval (hrál jsem ho cca 40 minut před lety, když jsem s ním benchmarkoval - abych věděl, čím testuju).Bob van Sikorski píše:Doom3, to ještě někoho zajímá?

Tohle neni poprvé že, co v ne zrovna plně sledované hře ten Radeon exceluje. Skoro mi to dere myšlenku že tu máme zatim jen ty první drivery který nejsou optimalizovaný, vesměs je tu snaha aby vše aspoŇ chodilo ok a bez artefaktů a když karta vyhraje je to hrubym výkonem. Poti tomu stojej GTX285 a Radeony 4890 který maj už roky laděný drivery hlavně na ty věci co se benchmarkujou (u NV od vydání G80 žádná změna architektury, čili ještě dýl), ale jakmile dojde na hru na kterou se nemyslelo, tak jdou hodně rychle do úzkejch. Pokud v neoptimalizovanym prostředí má R8xx takovej náskok, znamená to obrovskej potenciál do budoucna a dle mého názoru budeme svědky brutálních nárůstu FPS s každými novými drivery téměř všude. Mohlo by se zopakovat story z dob radeonů X1xxx řady kdy X1800XT při vydání občas prohrála s 7800GTX a o dva roky později vytírala podlahu s 7900GTX.
Náznaky většinou moc dobře neregistruju. Pokud ti je mám promazat, řekni si o to přímo.Bob van Sikorski píše:EDIT: panebože teď jsem si všiml, že mám tady víc postů než na oc4u
Doom3 je pro mě nejlepší hra prvních 10 let 21. století. HL2 je ihned po něm. Ta atmosféra nemá chybu. A co se týče grafiky, tak osobně bych už nemusel mít v žádný jiný hře lepší, protože tato je naprosto úchvatná a dostačující.Doom3, to ještě někoho zajímá?