Old Games-Ports,Remakes,Mods..

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Odpovědět
Wolfik

Re: Old Games-Ports,Remakes,Mods..

Příspěvek od Wolfik »

já si nemůžu pomoct ale na 24" má 640*480 stejně něco do sebe :D
Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque

Příspěvek od Bob van Sikorski »

ps47 píše:a teraz uz aj priamo od NightDive; https://twitter.com/pripyatbeast/status ... 9117494272
Bobe, cas na diit newsku?
socket píše:obavam sa, ze bvs uz toto forum velmi aktivne nenavstevuje..
ps47 píše:obcas sa este vyskytne, a poslal som mu aj spravu cez G+.
Ren píše:Vzdycky jsem si rikal, kdo asi jsou ti posledni dva uzivatele G+.:-D
Ahoj, jen pro doplnění, protože jsem si tohoto všiml až dnes. Pravdou je, že G+ profil sice mám, ale nepoužívám jej (nicméně Google houkne, když je něco nového, že) Téměř nepoužívám ani fb, sem chodím sice relativně často, ale spíš jen kouknu na "newposts", kde z 99,999% jedou jen "dva cvoci" ve vláknu s posledními přírůstky. Prostě život je trochu jinde asi pro drtivou většinu z nás. Já už vlastně ty hry ani nepíšu, to převzali lidi na cdr.cz, já si jedu to svoje, jak můžete vidět na diit.cz :-).

sshock, sshock2 atd jsem nehrál ani nepamatuju. vlastně kromě občasného skyrimu nehraju nic. a i ten jen tak zlehka, ostatně jsem tuhle prodal svoji gtx750ti a jedu na celeronu + igp :-).
Intel Core i5-10400F, 8GB DDR4, Radeon RX 6500 XT, 500GB SATA SSD, 4TB SATA HDD, 650W Fortron, FullHD VA Acer, Linux (od 2010), Olympus E-M10 III + 17/1.4, Ikonta 6x9. vg
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

Hola, dotaz na ps47

Mám dohraný oba system shocky a dal bych si replay obou Thiefů a Deus Ex.

V roce 2020 předpokládám, že stačí:
Deus Ex s GMDX - dá se u toho nějak vypnout ty nové modely? SS2 jsem třeba nehrál s Rebirth módem, protože ty starší modely mi paradoxně líb zapadaly do hry.
Thief s NewDark - jsou otitutlkované všechny kecací sekvence spolu s cutscenami?
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

nove modely sa urcite vypnut (resp nenainstalovat) daju. Thief titulky by mali byt komplet ale osobne som netestoval (pri mojej urovni anglictiny a znalosti hry to skratka nieje nutne). ak nieco nebude slapat, daj vediet, mrknem na to.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Odpovědět