ja pockam, stejne ted nic nestiham nejsem schopny ani zajet 20 minut salinou a vyzvednout Q3D stuffGringo píše:Nechci ji brat Honymu, ale ja bych si tu V3 3500TV klidne vzal.
Ebay-ako nakupovat hardware (a ine) cez Ebay
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ja bych si ji vzal
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
to sem necetl-HoNY- píše:ja pockam, stejne ted nic nestiham nejsem schopny ani zajet 20 minut salinou a vyzvednout Q3D stuff
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Voodoo4 4500AGP,vyzera ze pojde za slusnu cenu..
GW Banshee,ktoze ju to len chcel..a konci za 5 hodin
GW Banshee,ktoze ju to len chcel..a konci za 5 hodin
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Opty píše:to sem necetl-HoNY- píše:ja pockam, stejne ted nic nestiham nejsem schopny ani zajet 20 minut salinou a vyzvednout Q3D stuff
Kód: Vybrat vše
Mily Honza,
Vas balik od Mateja F.je k vyzvednuti u mne na Videnskej ul.**-napr.aj
dnes,tj.v pondeli -23.10.06--- okolo 18 hod.Predtym ako sa rozhodnete
prist-oznamte mi to-pretoze musim pre Vas prist-dolu -nefunguje nam
automaticky vratnik-a to na-tel.5******-budem doma uz po 17 hod---a
cakam,kedy sa ozvete.Ak Vam to nevyhovuje-napiste -navrhnem iny
termin.Zatial to je vsetko s pozdravom-prof.Cejkova
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
skoda ze se nedela i do pci
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Voodoo5 MAC,full retail (isla levne,placte a trhejte si vlasy )
roztrhol sa pytel s v5pci:
Voodoo5 5500PCI,boxed
Voodoo5 5500PCI,karta a cd
Voodoo5 5500PCI,bez obrazku
roztrhol sa pytel s v5pci:
Voodoo5 5500PCI,boxed
Voodoo5 5500PCI,karta a cd
Voodoo5 5500PCI,bez obrazku
-
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: Voodoo karty z ebay.(resp. ako nakupovat karty z ebay
Takze dnes som bol v banke a zistil som, ze Visa Electron ktoru davaju v slsp vysokoskolakom zadarmo az do 26teho roku zivota, je mozne pouzit na paypale. staci zajst do pobocky kde mate ucet a povedat ze chcete nastavit MOTO limit na kartu. :)ps47 píše:1) musite mat bankovy ucet a k nemu kreditnu kartu Master alebo Visa (moze byt aj maestro alebo visa electron za predpokladu ze k tomu mate virtualnu kartu,tu paypal akceptuje.informujte sa u svojej banky).pokial nemate kartu kt paypal akceptuje,tak ani nemusite citat dalej,rovno to preskocte a pozrite si zaver.
samozrejme prijdem domov so skvelym pocitom uspechu v banke. hned na paypal.com a zaregistrujem sa. no samozrejme dam Personal account. je v tom moc rozdiel? Podla ich stranky sa mi zda ze okrem toho ze mam nejaky limit ktory mozem maximalne platit (100euro?? to by nevadilo :) a nejake advanced vypisy a podobne by nemal byt rozdiel oproti Premium. No a kamarat mi nejako pred pol rokom vravel, ze oni si stiahnu nejake euro pre otestovanie tak som myslel ze ta skvela ponuka akejsi platenej sluzby je to. teda vola sa to Expanded Use Enrollment Process. wtf? :)ps47 píše: 3) zaregistrujete sa na paypali (fuuj sklonovanie),vyberte si premier account (dulezite! zakladny neumoznuje operacie s kreditkou,a bankove ucty este niesu pre cesko-slovensko podporovane),vlozte spravne vsetky svoje udaje,a po niekokych kliknutiach by ste sa mali dostat na screen kde sa registruje kreditka.musite vlozit cislo karty (je na karte),plus par cisel na overenie (v mojom pripade to bolo trojcislie,podla paypalu malo byt tiez na karte ale nebolo,po vlozeni nespravneho cisla mi to kartu nezobralo,vzapeti mi volali z banky ze niekto sa to pokusal registrovat s nespravnym cislom,hovorim ze to som bol ja,tak mi dali to spravne :lol:).paypal by mal kreditku zaregistrovat (po uspesnej registraci kreditky vam naskoci okno so skvelou ponukou akejsi platenej sluzby kt nikto nepotrebuje,smele stlacte cancel :wink:).
takze chcem sa uistit ze som nespravil zle ;) moja anglictine sa zlepsuje ale stale nechapem takytmto kecom ako maju oni na stranke. proste ekonomicke blaboly ktorym nechapem ani v slovencine :P
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok,takze zaprve,potrebujes premier account (pokial sa nic nezmenilo,tak ten zakladny nepodporuje kreditky,co je pre nas zle,lebo my kreditku pouzit chceme),pre platcu z financneho hladiska v tych kontach nieje ziaden rozdiel (nulovy poplatok ako nulovy poplatok),mas na nom urcity limit,ked ho precerpes tak si ta budu chciet overit (ta sranda s tym eurom),ucet sa par dni nebude dat pouzivat,potom sa to aktivuje,a platis kolko len chces..
edit: tak zda sa ze uz staci iba to najzakladnejsie: http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cm ... home&flow=
edit: tak zda sa ze uz staci iba to najzakladnejsie: http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cm ... home&flow=
takze ako to vidim ja vsetko je v poriadku,prihlas si kartu a jedes,po precerpani toho limitu este spravis to male voodoo s tym jednym eurom a si zahojeny na vecne casyPersonal Account
Ideal if you shop online. Make secure payments on eBay and merchant websites using your credit card, debit card (toto tu kedysi rozhodne nebolo ), or bank account.
Premier Account
Perfect for both buying and selling. Make secure payments on eBay and merchant websites. Plus, accept credit card, debit card, and bank account payments for low fees.
Business Account
The right choice for your online business. Accept credit card, debit card and bank account payments for low fees.
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
hm... ze bych zalozil voodoo pc? (misto toho upgradu, ktery sem planoval pro pritelkyni)ps47 píše:toto sice nieje 3dfx,ale je to jedna z najlepsich dosiek pre 3dfx,a cena vobec nieje spatna,takze si myslim ze to stoji za zmienku.ja som uz jednu pre seba zobral
btw ta deska se mi libi... hlavne tech 6 pci slotu
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..ok,takze po dalsej neprijemnej skusenosti s panmi colnikmi sa predosla informacia ukazala ako nepresna (posledne mi nepovedali vsetko,a kedze normalneho cloveka taka kravovina ako dph&clo z postovneho nenapadne,automaticky som predpokladal ze sa to vypocitava iba z ceny tovaru.baaad move,namiesto 400 som si cvakol 1300 ),takze 100% platna a finalna verzia vyzera nasledovne (prvy post upraveny):
co sa tyka mna,pani colnici sa nabalili posledny krat,moje baliky spoza hranic EU budu mat od dnesneho dna cistou nahodou hodnotu 44 euro a menej,ci sa uz bude jednat o gombik s logom 3dfx alebo o ferrari s napisom voodoo5 6000..fantazii sa medze nekladu,ale podotykam ze budete musiet narazit na ochotneho predajcu ktory vam s polo-podvodmi,teda vlastne medzerami v colnom zakone troska pomoze,co je vysoko pravdepodobne,pretoze colnikov neznasaju uplne vsetci (napr. dve karty ktore ste vydrazili za 100 euro posle s malym rozstupom v dvoch balikoch,kazdy za 44euro,a zvysnych 12euro mu prevediete cez paypal len tak "za software".vypis z ebaye aj z banky bude naprosto presne sediet a pan colnik sa moze ist hupat aj v pripade ze bude presne vediet o co sa jedna,co je ale nepravdepodobne,pretoze priemerny colnik ma asi toko rozumu ako tekvica)..DULEZITE! s US nemame bezcolny styk,a pokial nebude balik prislusne oznaceny tak budu problemy.riesenie je poslat pm predajcovi a poziadat ho aby:
a) na balik nenapisal ze sa jedna o pc hardware
b) ked uz musi napisat ze ide o pc hardware,nech uvedie nizku hodnotu balika (hodnota balika+postovne musi byt nizsia ako 45 euro,ak sa zmestite do tejto sumy,balik bude bez colneho zatazenia=uplne bez poplatkov)
tiez neskodi oznacit balik ako gift.a nech v NIJAKOM pripade neoznacuje balik ako used pc hardware.dovoz pouziteho pc hardwaru (do SK,CZ neviem) je zakazany .toto by malo pomoct MALYM balikom aby sa presmykli bez uputania pozornosti (priklad: V5agp v original skatuli mi presla bez toho aby ju chnapli),pripadne ked ich nahodou zachytia tak to bude bez colneho poplatkov.
VELKE baliky si ale na 99,99% odchytia,a potom plati nasledovne:
a) ak sa jedna o novy hw (alebo o hw ktory vyzera ako uplne novy ) a mate doklad ze cena vratane postovneho je mensia ako 45euro,mate to bez poplatkov
b) ak sa jedna o novy hw a jeho cena presahuje 45euro,platite dph 19% z komplet sumy ktoru ste platili (tj cena tovaru+postovne),plus colny poplatok (nespecifikovany,cca 1-10%)
c) ak sa jedna o pouzity hw a ak na to pridu,pripravte sa na to ze budete musiet dat mastny uplatok,inak hw pofrci nazad do tramtarie.
opakujem,takto vyzera situacia v SK,v CZ to moze,ale aj nemusi fungovat tymto sposobom.
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
tedka sem se na to koukl a postovne je drazsi, nez samotna deska, no tak to je teda kruteps47 píše:toto sice nieje 3dfx,ale je to jedna z najlepsich dosiek pre 3dfx,a cena vobec nieje spatna,takze si myslim ze to stoji za zmienku.ja som uz jednu pre seba zobral
2 ps47: zajimalo by me, kolik si dal za tu svou, at vim, jestli to ma cenu nebo ne... zatim o te desce jen uvazuju, protoze platforma pro voodoo karty do agp by se hodila
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja som ju za tych 30 dokopy zobral.nieje to az taka zla cena (1600Sk)..
Maxi Gamer Banshee PCI,funglovka
Monster Fusion PCI,full retail
Maxi Gamer Voodoo2,len karta
MSI KT3 Ultra2,nova a za drobne,ak by bol pre niekoho ten epox pridrahy.ma este jeden dalsi kus,keby nieco.
Maxi Gamer Banshee PCI,funglovka
Monster Fusion PCI,full retail
Maxi Gamer Voodoo2,len karta
MSI KT3 Ultra2,nova a za drobne,ak by bol pre niekoho ten epox pridrahy.ma este jeden dalsi kus,keby nieco.
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
ne...