Herní konzole (novinky,hardware,emulace atp)
scot666> Slibuju, ze na ten nb pak dam ePSXe, aby to bylo k tematu a abych ospravedlnil OT v tomhle threadu.. Jinak tedy, kdyz je o ty konzole zajem, tady v 17:00 zacina 30min porad, ve kterem je nekde v pulce zlehka predstaven X360, bude tam azzie osobne. Jeste jsem to nevidel a uroven poradu je pry pochybna, ale tady je to asi lepsi nez nic.
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak jsem to nevidel, protoze jeden idiot na siti musel honem rychle zacit stahovat presne ve chvili, kdy zacala ta reportaz (takze tak akorat vim, ze tam je disk).Ren píše:scot666> Slibuju, ze na ten nb pak dam ePSXe, aby to bylo k tematu a abych ospravedlnil OT v tomhle threadu.. Jinak tedy, kdyz je o ty konzole zajem, tady v 17:00 zacina 30min porad, ve kterem je nekde v pulce zlehka predstaven X360, bude tam azzie osobne. Jeste jsem to nevidel a uroven poradu je pry pochybna, ale tady je to asi lepsi nez nic.
K tomu podpisu. Zacal jsem v posledni velmi kratke dobe nenavidet ATI a ta nenavist plyne jen z mych vlastnich zkusenosti. Jasne urcite prijde nekdo, kdo rekne, ze u nVidie atd jsou stejne problemy, ale je zajimave, ze ja na vetsinu musim narazit prave u ATI. S tema ovladacema me neskutecne nasrali. Uz predtim me teda nejvic sralo jak rychle zapominaj na jejich starsi produkty atd, ale kdyz by jim to vynalozilo minimum prace, ktere uz stejne vynalozili, tak je to ubohost, ze nejsou schopni dodat ovladace pro nektere jejich starsi karty pro Win MCE. Krom toho na Mob. Radeonu9600 jsem byl kdysi svedkem, ze s original predinstalovanymi ovladaci bezela jen pulka her a s novou verzi zase ta druha pulka, ale hry, co bezely predtim pak nefungovali (treba i takovy picoviny jako freeware Racer atd). Krom toho hra dodavana primo k pocitaci, ktera mela prezentovat schopnosti grafickeho cipu dokazala kartu do pul minuty zaseknout bez ohledu na ovladace (ale na nVidii slapala dobre). Stejne tak se mi nelibi, jak se zapominaj zminovat, co vsechno nepodporujou na jejich IGP resenich, coz clovek zjisti, az kdyz to ma doma. Jejich ovladace pro Unixove systemy jsou naprosto debilni, ze to svet jeste nevidel. Jsou idealni, kdyz treba mesic zrovna nemate co delat a myslite si, ze ste hodne inteligentni. Celkem jako sranda by mi byvalo prislo (kdyby se to nestalo me), ze u jednoho cipu hlasi, ze je podporovany na svych strankach linux driverem, ale az ho nainstalujete a po nekolika dnech rozchodite, tak zjistite, ze nema 3D...pak vesele zjistite, ze v jednom velmi dobre schovanem readme v /usr/share/... je u te karty mala hvezdicka, ze tam chybi 3D. To bych jeste musel pripocist dalsi veci, jako treba, ze v jedne hre blikali postavy a mela byt na to oprava v nove verzi catalystu, tak jsem ho nainstaloval a blikaly stale...no a ten jejich desnej Control Center, co musi pouzivat .NET jenom na to, aby tam vykreslil par soupatek a tlacitek...skoda mluvit
Tahle firma uz je pro me tak strasne neduveryhodna, ze si priste do notebooku snad radsi zvolim i Intela. Jinak ja nejsem nVidiot. K nVidii me to nijak zvlast netahne. Akorat proste uz nesnasim ATI. Je zvlastni, ze tohle jsem si vybudoval az ted za posledni mesic...driv mi tolik nevadila.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
swarm:ja vim,ale hold to asi jinak nejde :-/.Mozna se casem vytvori nova alternativa ze PC jiz bude skoro plne nahrazeno funkcemi xboxu a jinych konzolich.Pote se vse bude i vyvijet na techto konzolach.Pak se z toho vyvine uplne totez jako PC akorat ze nemuzes menit HW ve vnitr.Nakonec se nasune nekdo jako MS a bude se zase delal neco jen na hry.Mozna se to bude tocit kolem do kola,kdo vi.
Mozna se tedy PC uplne vymiti a nastoupi super verze herni konzole,a furt se vse bude opakovat.Nebo to ostane v rovnovaze.Vymitit PC je preci i nemozne,potrebuje to vic nez dost lidi.Nejen kdom portu a jinych potrebnych vstupu a vystupu pro programovani a jine ucely.Co si pamatuji tak malo lidi co kdy mnelo konzoli ji ted kupuji dal.Spise maji PC a na nejake PS2 si zahrajou minimalne.No je to sice widlakou a super PC lamy,ale co vidivam tak moc o konzole zajem neni,krom vas.Zkusil bych nekdy mit neco lepsiho doma,a vubec nejakou funkcni konzoli.Neni to spadne,vetsinou funguje ale PC mne bavi vic
Mozna se tedy PC uplne vymiti a nastoupi super verze herni konzole,a furt se vse bude opakovat.Nebo to ostane v rovnovaze.Vymitit PC je preci i nemozne,potrebuje to vic nez dost lidi.Nejen kdom portu a jinych potrebnych vstupu a vystupu pro programovani a jine ucely.Co si pamatuji tak malo lidi co kdy mnelo konzoli ji ted kupuji dal.Spise maji PC a na nejake PS2 si zahrajou minimalne.No je to sice widlakou a super PC lamy,ale co vidivam tak moc o konzole zajem neni,krom vas.Zkusil bych nekdy mit neco lepsiho doma,a vubec nejakou funkcni konzoli.Neni to spadne,vetsinou funguje ale PC mne bavi vic
Petrik9> K tomu Ti muzu rict akorat tolik, ze jelikoz se pohybujes jen na PC scene, muzes mit tenhle pocit, ale muzes mi verit, ze jen maloco muze byt vzdalenejsi pravde..
swarm> njn, jeste chvili mi o tom vypravej..Vsak jsi urcite zaregistroval, jak hrube jsem s tim Radeonem nespokojen. A bohuzel, jen maloco se za toho pul roku spravilo novymi drivery. Pred tim jsem mel s ATi jen omezene zkusenosti, a zadnou dobrou, vsechno s pre 9xxx radou..Myslel jsem, ze 1x00 bude jina kavicka, a taky vlastne ano..Prekonala vsechny moje nejhorsi ocekavani, ale to clovek, ktery nema moznost primeho porovnani s konkurencnim produktem nezaregistruje. Uz jsem premyslel o tom, ze bych zalozil neco jako list veci, co mi na te karte vadi, protoze uz se v nich docela ztracim.. A navic bych mel pekny seznamek podkladu pro to, proc uz nikdy ATi pokud se kvalitou vyrobku alespon z casti nepriblizi konkurenci. K cemu je mi docela kvalitni hw, kdyz za vsechny ty roky, co firma existuje, nedokazali zvednout uroven driveru. Ze konkurence jednou za cas sidi AF v nejake hre? No a co, at si sidi, kdyz jim ostatni chodi a kdyz mam obvykle moznost se toho zbavit jednim soupatkem.
swarm> njn, jeste chvili mi o tom vypravej..Vsak jsi urcite zaregistroval, jak hrube jsem s tim Radeonem nespokojen. A bohuzel, jen maloco se za toho pul roku spravilo novymi drivery. Pred tim jsem mel s ATi jen omezene zkusenosti, a zadnou dobrou, vsechno s pre 9xxx radou..Myslel jsem, ze 1x00 bude jina kavicka, a taky vlastne ano..Prekonala vsechny moje nejhorsi ocekavani, ale to clovek, ktery nema moznost primeho porovnani s konkurencnim produktem nezaregistruje. Uz jsem premyslel o tom, ze bych zalozil neco jako list veci, co mi na te karte vadi, protoze uz se v nich docela ztracim.. A navic bych mel pekny seznamek podkladu pro to, proc uz nikdy ATi pokud se kvalitou vyrobku alespon z casti nepriblizi konkurenci. K cemu je mi docela kvalitni hw, kdyz za vsechny ty roky, co firma existuje, nedokazali zvednout uroven driveru. Ze konkurence jednou za cas sidi AF v nejake hre? No a co, at si sidi, kdyz jim ostatni chodi a kdyz mam obvykle moznost se toho zbavit jednim soupatkem.
Před časem jsem neodolal a zakoupil jsem si od Gigabyte Radeon 9600PRO. V cenové relaci nic adekvátního nebylo, takže jsem si přečetl pár recenzí, juknul na ceny a byl doma. Vrátil jsem se tedy k ATi i když už jsem se zařekl, že už si od ní žádný produkt nekoupím (zkušenost->>RageII,Rage128,Radeon9000). Vyměnil jsem ho za Manli FX5600, tak asi stejného výkonu, protože začal mít ve hrách artefakty.swarm píše:K tomu podpisu...
Jaké bylo ovšem mé zklamání. Dementní .NET panel, 1280x1024 only 75Hz - protože v 85Hz je to v mlze, AGP problémy (jednou je v ovladačích SmartGart, jindy zas ne). Kdo si zvykl na jednoduché ovládání u nVidie, tak se může z problémů ATi po*rat. Je zajímavé, že vždy když v ATi ovládacím panelu něco změním, kurzor myši mi přijede do půlky obrazovky. Pravda, hry ale jedou a řekl bych že rychleji.
Nu což. Kdyby šel vrátit čas, koupil bych si asi GF6600. Ty nervy prachama nezaplatím
no machine
-
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
Zpatky k tematu. Planujete nekdo, ze si koupite nextgen konzoli? Jaka to pripadne bude? Co vas k tomu vede?
Compaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
RE
I s Biohazardy? Ty me strasne lakaj,abych pravdu rekl. Hraval jsem RE1,2,3 jen na PC a kdyz jsem videl screeny z GameCube tak jsem zavidel
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
-
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
Tak jse mdneska konecne zprovoznil svuj Xbox360 a jsem z nej nadsen. Graficka kvalita a plynulost predcily moje ocekavani.Mrkvosoft se s dashboardem taky pochlapil, takze neni tak suchy jako u minule verze. Hlucnost je snesitelna, bezdratovy ovladac paradni Jeste rozchodit prostorovy zvuk, nakoupit nejake gamesy a sbohem fps na PC (Rome total war zustanu na PC vzdy verny )
Compaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
PS3 Cell yields are in the toilet
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32978
Výtěžnost výroby Cellu pro PS3 je velmi malá
http://www.cdr.cz/a/18013
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32978
Výtěžnost výroby Cellu pro PS3 je velmi malá
http://www.cdr.cz/a/18013
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný technologický článek o PS3 (vč. porovnání s Xbox360)
http://www.ps3forums.com/viewtopic.php?t=27123
A kdo si přečetl do konce, ať se k tomu přizná
http://www.ps3forums.com/viewtopic.php?t=27123
A kdo si přečetl do konce, ať se k tomu přizná
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
-
- ex certifié fanATIque
-
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
V originale ...?Bob van Sikorski píše:to si radsi prectu Vojnu a mir