Herní konzole (novinky,hardware,emulace atp)

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Odpovědět
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Myslím, že převažujou ty, který byly konvertovaný NA pc. A to není chyba, to je jedině dobře. Obvykle přišly o některý efekty, nebo potřebovaly pro rozumný běh nesrovnatelně rychlejší HW, takže konzole pořád držela prim.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

Ren píše:Cim dal tim mene... :cry:
nj, už nemáme 15r :(
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Ghost> To ja paril mnohem dele..A ted mi trva peknou dobu k necemu se rozhoupat, nebo to musi byt opravdu bomba.

no-X> Asi je to vec vkusu..Co treba Full Spectrum Warrior? Na PC vypadal podle me lepe.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

Ren píše:..A ted mi trva peknou dobu k necemu se rozhoupat, nebo to musi byt opravdu bomba.
napodobne.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

ale cez minulý víkend som dal CoD - na takú blbosť to bolo až moc dlhé :roll: - MoH je omnoho lepší :wink:
scot666
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

S tim hranim jsem na tom stejne. Kdyz jsem na Atari 800XL zacinal, hodiny jsem zkousel klavesove zkratky, abych prisel na ovladani a ted jsem liny naucit se je z manualu. X-wing jsem hraval dlouho do rana, treba 20x jednu misi dokud jsem ji nedojel. Ted to po tretim neuspechu zabalim a jdu delat neco jineho. A krom toho na to nemam tolik casu.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ghost píše:ale cez minulý víkend som dal CoD - na takú blbosť to bolo až moc dlhé :roll: - MoH je omnoho lepší :wink:
Zvlastni, ja to mel uplne naopak..:-)

scot666, ps47> Uplne mi beres slova..A u me je to jeste horsi..Treba dlouhy mesice, nekdy i roky neco shanim nebo se na to tesim, a kdyz to konecne mam, tak to tu lezi dalsiho pul roku, nez se do toho pustim. Nebo jsem dohral StarLancer na pujcenym joy, bylo to super, tak jsem si na FreeSpace2 koupil svuj, a hadejte..Pouzil jsem ho? Ale jednou, znate to, jednou, to vsechno dohrajem a vyzkousime..Az bude cas, nalada a tak..;-)
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

Ren píše:
ghost píše:ale cez minulý víkend som dal CoD - na takú blbosť to bolo až moc dlhé :roll: - MoH je omnoho lepší :wink:
Zvlastni, ja to mel uplne naopak..:-)
napodobne :)

a pokud nevite co hrat zkuste treba system shock 2, deus ex nebo c&c generals :wink:
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Opty> SS2 to na me porad nekde ceka..Na jednicce jsem si docela ulit, a ac ji nepovazuju na rozdil od Score sveho casu za nej hru vsech dob, rozhodne k tem nejlepsim patrila. Snad bude dvojka aspon uchazejici..
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

shock2 a deus ex sa mi nehne z disku.ani z jedneho :twisted: .to totiz niesu hry,to je umenie :wink:
ObrázekObrázek
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

SS-SE je moooc fajn, řadím jí k tomu nejlepšímu, co jsem kdy hrál (mám trochu netypickej vkus) :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

u mňa Resident Evil 2 - mal som v gatiach ako nikdy predtým Obrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ghost píše:u mňa Resident Evil 2 - mal som v gatiach ako nikdy predtým Obrázek
Tsss...Tak to zkus nektery Silent Hill... :wink:
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

Ren >> nevahej a par :mrgreen:

ps47 >> to mi pripomina ze bych si je zase mohl nekdy zahrat

no-X >> serious sam second encounter :?:
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

Opty píše:no-X >> serious sam second encounter :?:
nie,iba preklep.DE->SE :wink:
resident evil2 bol zranica.parkrat to bolo na infarkt :D
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

no-X> V tom pripade ma asi trochu atypicky vkus vetsina z nas...:-)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

povedal by som ze vzhladom na to ze sme kde sme maju vsetci z nas atypicky vkus :wink:
ObrázekObrázek
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

Ren píše:Tsss...Tak to zkus nektery Silent Hill... :wink:
už to mám v pláne min. 2 roky...
ps47 píše:resident evil2 bol zranica.parkrat to bolo na infarkt :D
nj, ja som ho skoro veru raz chytil (a to som nikdy nemal problémy zo srdcom)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ghost> Kvuli jednicce bys musel nekde vyhrabat PSone. Ostatni jsou i pro PC. Trojka je hodne povedena (vcetne alternativnich koncu a vsech tech blbosti navic, co obsahuje :-)), ale pozor, navazuje primo na jednicku. Je tam hafo odkazu a narazek, ale co se pribehu tyce, aby se to dalo hrat samostane, musi celou jednicku prubezne znova vypravet, takze o moc neprijdes.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

sak si to mohol emulovat Obrázek.emulatory ps1 su na tom dost dobre,narozdiel od dvojky (come back next year) :roll:
ObrázekObrázek
Odpovědět