Sem nahadzujte zaujímavé imagy
Moderátor: Moderátoři
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Existujou dvě verze, jedna má kovové lopatky a druhá plastové.-HoNY- píše:nechci nic rikat ti titany s toho delaji tuzingOblak píše:pěnkný tuningjsou to takovyty plastovy prestrikany barvou ze?tvar pekny ale barva priserna, pasivy mam stejny
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Já to teda taky na desce vidim poprve. (na notebookach je to neco jineho, tam to tak jeste donedavna byvalo i docela bezne)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog
[WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
chladič je možno rovnaký, ale i440BX sa s integrovanou grafikou priamo v čipsete nerobil
takže akiba píše (zobrazí otázniky keď nemáte nainštalovanú podporu asian languages):
web translator (neupravované):
edit// takže je to verzia TI6NB+ 1 , 2 , 3 , 4
TI6NB sa robila bez ramky klik
takže akiba píše (zobrazí otázniky keď nemáte nainštalovanú podporu asian languages):
PC100対応、CL=2の64MBメモリを搭載した440BXチップセット搭載マザーボード。来月より発売予定とのこと.
web translator (neupravované):
The 440BX chip set on-board motherboard which loads the 64MB memory of PC100 correspondence and CL=2. It is with sale schedule from next month.
edit// takže je to verzia TI6NB+ 1 , 2 , 3 , 4
TI6NB sa robila bez ramky klik
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) no-X dne ned dub 02, 2006 11:09 pm, celkem upraveno 1 x.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Neda mi to..Krome toho, ze je to video velice vkusne i dobre zpracovane (coby videoparte ma u me za 1*), musim se zeptat..Mihne se tam jedna hra, ktera nema(?) titulek v credits. Vznikla snad nekdy nejaka moderni verze Stunts, nebo co?ps47 píše:..novy topic zakladat nebudem,takze click.dobre spravene
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je drsné - do teď jsem v notebookách viděl vždy maximálně dva ventilátory, tohle je fakt síla. To bude nějaká kráva, co váží 5kg...ale zase aspoň se to teda snad uchladí - nejhorší jsou notebooky, co se sami nedokážou ani pořádně uchladit (a že to nejsou až takové výjimky).ghost píše:tento notebook by som nechcel mat na kolenacha tie baterky asi tiez nebudu mat lahky zivot
Jo a narážka na nVidii...mobilní grafiky na tom zrovna nejsou o nic líp, ale je fakt, že v takovém segmentu ATI nic herního nenabízí, protože ta končí někde u X700, pokud se budeme bavit v podstatě o dostupných herních top modelech.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog
[WWW]