V5 6000 NEBOJ PRACUJE SE NA TOMRen píše:Myslim, ze Ti zatim schazi svaty gral 3Dfx, ne?
P: Voodoo5 5500AGP (nefunkcna)
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že Ren myslel toto:B@RT píše:V5 6000 NEBOJ PRACUJE SE NA TOMRen píše:Myslim, ze Ti zatim schazi svaty gral 3Dfx, ne?

btw. 650Kč za nefunkční kartu?

If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
650 bych za nefunkční V5 fakt nedal. I nefunkční IBM Daytona byla levnější
Ale aspoň bude mít ps47 nějakou solidní kompenzaci 

If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč nademnou spekulujete, pracoval jsme 3 dny na super tajném projektu 
to ps47: chtel by si MSI K7T266 Pro-RAID
kolik by si chtel priplatit k te desce? nebo radsi 700vč pošty (tzn i 70Kč poplatku za proclení)
to B@rt: dik ze si pockal
posílám ps47 SZ ohledně určitých detailů kvůli kterým bych byl ochoten 700 zaplatit

to ps47: chtel by si MSI K7T266 Pro-RAID
kolik by si chtel priplatit k te desce? nebo radsi 700vč pošty (tzn i 70Kč poplatku za proclení)

to B@rt: dik ze si pockal
posílám ps47 SZ ohledně určitých detailů kvůli kterým bych byl ochoten 700 zaplatit
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
sry za moji takovou nejakou opzdenou opoved cely minuly tden mi tak nejak divne (ne)jel net
vemu si ji za predpokladu ze ma vadny napajeni a do karty nic neleze, vyrobil bych ji vlastni zdroj 
pokud se mi ji neopovede ozivit tak mi zustane volnych 32MB nejspiz z me soucasne V4ky protoze chci mit na ni vsechny stejny
//edit: az to budes posilat do cech posli to v jedne krabici s B@rtovou a my se nejak mezi sebou domluvime

pokud se mi ji neopovede ozivit tak mi zustane volnych 32MB nejspiz z me soucasne V4ky protoze chci mit na ni vsechny stejny
//edit: az to budes posilat do cech posli to v jedne krabici s B@rtovou a my se nejak mezi sebou domluvime

Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.