Herní konzole (novinky,hardware,emulace atp)

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Odpovědět
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47: Samo, ze zavisi na emulatoru (BTW 3Dfx grafiky jsou pri emulaci oblibene :-), ale zazraky neudelas. Taky zalezi na hre, ale nejvic na tom, jak nastavis pluginy, a to je takova alchymie, ze Net je plny stranek, ktere se zabyvaji jen tim..Ale po case to dostanes do ruky a rovnou vis, co zhruba mas nastavit na jakou hru, aniz bys to zkousel..:-)
Oblak: PS1 jak krasne..! Na PS2 cekam uz dva roky a dalsi rok az dva jeste cekat budem..
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

ad edit: taky jsem si toho všiml, funguje to jaksi náhodně, nepodařilo se mi vypozorovat, kdy se to objevuje a kdy ne :?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Oblak
Bc.

Příspěvek od Oblak »

hmmmmm

jedina hra co mne zajimala na PS...tuším 2.....
byla F1 challenge 98-02. Na PS obsahovala kariéru, podle dosažených výsledků a bodů za závody (průjezd zatáček, nebourání atp.) byla možnost se během 4 let dostat na špici od píky....na pc TO SPROSTĚ O TENTO VYJÍMEČNÝ SYSTÉM ODŘELI :(((((((((((((((
takže sice jsou to moc pěkné formulky, dají se tám dohrát i další 2 sezóny, ale jinak je to F1 od EA s tím že tam jsou 4 sezóny (2 jsou 3rd party neorigo od Ralpha H.)
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47 píše:...u niektorych hier sa emulaciou ps1 verze dokonca riesi nekompatibilita pc hier s novymi masinkami (napr FF7,FF8)...
Ta hruza, kterou Square vydal jako PC verze FFVII a FFVIII je k placi..Ale stejne ji mam..:-) Hlavne, z PC verzi se daji bez problemu vytahat animace, a to za to stoji.. :twisted:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no-X píše:ad edit: taky jsem si toho všiml, funguje to jaksi náhodně, nepodařilo se mi vypozorovat, kdy se to objevuje a kdy ne :?
tak toto mozem objasnit.pokial je post posledny,tj uz za nim ziadne dalsie niesu,moze sa editovat donekonecna a nic sa nezobrazi.ak ale posledny nieje,kazdy edit sa poznaci..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

ps47 píše:
no-X píše:ad edit: taky jsem si toho všiml, funguje to jaksi náhodně, nepodařilo se mi vypozorovat, kdy se to objevuje a kdy ne :?
tak toto mozem objasnit.pokial je post posledny,tj uz za nim ziadne dalsie niesu,moze sa editovat donekonecna a nic sa nezobrazi.ak ale posledny nieje,kazdy edit sa poznaci..
To jsem si myslel taky, ale když jsem promazával a zamykal v bazaru, opravoval jsem po sobě překlepy :lol: a neoznačilo se nic :roll:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47: Napadlo me to, vsak to take dava (trochu:-) smysl.
Oblak: S tim Ti bohuzel nepomuzu, sportovni hry neuznavam.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

mno,FF8 mi nepripadala az taka strasna,a na svoju dobu mala sakra dobru grafiku,o animackach ani nehovoriac.FF7 na tom bola horsie,stacilo mat zvukovku alebo 3dkartu kt sa hre nepacila a uz to bolo v cudu..software mod alebo este horsie.mimochodom,poznas qhimm.com ? ak hladas FF7/8 manikov tak potom je to spravne miesto :wink:

s tou editaciou mi to vzdy takto fungovalo,mozno ze admini maju nejake special privilegia..?

..len dve veci nie som schopny hravat: sportove a auta.proste faktor zabavy=0

OT: a mame OT v OT v OT :twisted:
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47 píše:mno,FF8 mi nepripadala az taka strasna,a na svoju dobu mala sakra dobru grafiku.FF7 na tom bola horsie,stacilo mat zvukovku alebo 3dkartu kt sa hre nepacila a uz to bolo v cudu..software mod alebo este horsie.mimochodom,poznas qhimm.com ? ak hladas FF manikov tak potom je to spravne miesto :wink:
Neznam, prohlednu..Musim se priznat, ze zdejsi komunita je jedina, ke ktere se hlasim a na kterou mam cas. Add FFVIII PC, grafika nebyla tak spatna, ale vzpominam si, ze hra mela tak krvave naroky na hw, ze mela v optionech "Screen size: full/quarter" a ta druha polozka byla ze zacatku velmi uzivana..
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47 píše:..len dve veci nie som schopny hravat: sportove a auta.proste faktor zabavy=0

OT: a mame OT v OT v OT :twisted:
Ja mam u autech jednu vyjimku, a to je NFS:U1,2. Pravoverni "autari" ji mozna odsuzuji, ale me bavi dost. Hlavne chovam lasku k tuningu na urovni. :-)

Add OT. Presne, proto mi pripada hlidani/splitovani a podobne akce zbytecne. Jsem holt anarcha..:-)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47: Kdyz uz FF, co Nobuo Uematsu?
Ladis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis »

Oblak píše:jinak někde jsem četl že lidi kupovali PS2 kvuli Finak Fantasy a Xbox kvuli Halo....
Jj, takovyhle herni (vyhypovany) tahaky ty konzole hlavne prodavaj. Kdyz chces prosadit novou konzoli, musis s ni proste vydat nejakou super gamesu :wink:
Barebone PC Asus Pundit-R350, Celeron D 2.26 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon 9100 IGP, 160 GB HDD, ctecka karet, PCMCIA, Acer AL1716 DVI+VGA 17" 1280x1024 LCD, 3DMark2001SE (1024x768x32): 2329 b
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Ren píše:Add OT. Presne, proto mi pripada hlidani/splitovani a podobne akce zbytecne. Jsem holt anarcha..:-)
OK, jestli je splitování zbytečný, tak to budu rovnou mazat ;-)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..segra hravala FF8 na k6-2 333/voodoo3 2000,a islo to bez problemov..

jedine auta kt si obcas zahram je ignition :mrgreen:

..ja sa tiez plne realizujem len tu (nevidiet?),ale nos a prsty mam kde kade,a pokial sa mozem blysnut s nejakou radou pre niekoho kt ma problem s 3dfx,tak to spravim.hehe.

/edit by no-X: jen experimentálně ;-)
Naposledy upravil(a) ps47 dne stř kvě 11, 2005 11:58 pm, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázek
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

Ren píše:ps47: Kdyz uz FF, co Nobuo Uematsu?
nepoznam.sto to?

mimochodom,upravil som predchadzajuci post,a je to zaznamenane :wink:
ObrázekObrázek
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Ale ode mě ne... (admin?) viz tvůj post

A když si upravuju vlastní posty, tak se to někdy zaznamená a někdy ne...

edit
Naposledy upravil(a) no-X dne čtv kvě 12, 2005 12:08 am, celkem upraveno 2 x.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

vravel som,admini maju asi special privilegia.teda,niezeby na tom prilis zalezalo.. :roll:
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47: Tak to nic..Je to skladatel ktery sklada k FF hudbu. Od zacatku. Jsem hrdym majitelem temer vsi hudby, ktera ma neco spolecneho s FF...:-)

Nekde v jinem postu jsi zminil set FX_GLIDE_SHAMELESS_PLUG=1. Kdy to jde pouzit?
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

ps47 píše:vravel som,admini maju asi special privilegia.teda,niezeby na tom prilis zalezalo.. :roll:
Mrkni na můj předposlední post...
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

no-X: OT, split-nout, split-nout..:-)

All: Kdyz vas tu mam takhle na hromade..Kdo vi z hlavy, jestli je nV majitelem jmena a loga 3Dfx, nebo jen technologii..?
Odpovědět