Čoveče ona asi nejspíš opravdu bude od A-Trendu ,ale je trochu jinačí než na obrázcích jiné paměti, jiná barva výstupu, trochu jiné nápisy, atd. Jedině že by šlo o nějakou spešl verzi
Já znám od A-Trend 4 verze. Každá ale má někde na PCB napsáno "VD" nebo "ATC". (VD jsou OEM, ATC jsou retail Helios)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Hladis píše:Čoveče ona asi nejspíš opravdu bude od A-Trendu ,ale je trochu jinačí než na obrázcích jiné paměti, jiná barva výstupu, trochu jiné nápisy, atd. Jedině že by šlo o nějakou spešl verzi
presne jak rika no-x atrendu je dost , ja mam vd200p , ps47 ma myslim vd203p , takze je to tezky urcit kdyby byla foticka tak by jsme na to prisly
Tak to tam napsáno není. Z toho jsem už mimo . Poslední věc ,které jsem si všimnul je ,že na výstupu, vstupu a na konektoru pro SLI kabel je znak EIC v dvojitém kruhu.
Může to být logo fabriky, kde si to nechal ensoniq vyrábět... O Ensoniq Voodoo2 jsem zatím ještě neslyšel; to ale rozhodně neznamená, že neexistuje.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ta co ma je ensoniq a na ty karty se nikdy nepise nazev firmy na mim atrendu taky neni napsanej vyrobce atrend , skutecne to je ensoniq na 1000 procent , ta cena je samo tak 5 let zpatky kdyz to byla novinka ze
Právě že na Ensonique Banshee je to napsáno. Tak bych čekal, že to napíšou i na tu Voodoo2!
tak jsem ucinil navstevu hladis home (bohuzel posledni era myho auta) a koukal jsem na jeho V2 , no v zivote jsem nic divnejsiho nevidel , kouknete sami jinak napoveda 100mhz a 90mhz pameti zaroven
Aspoň vidíš ,proč jsem ji namohl na netu najít . V garáži asi ne ty spoje jsou letovaný strojně, ale je fakt ,že to vypadá jako bastl všech V2 dohromady