Zkoušel jsem všemožně laborovat s grafikama ale prostě ty milenia tam nechcou ani za nic. Voodoo sem vytahnul nic instalace furt cerna, pak sem vzal vytahnul GF4Ti a zapnul integrovanou a stejne pak sem tam dal Radeon 9250 a to same tak zkusim ty 98SE jak se to bude chovat jestli to tam vubec dostanu... Ja už si tady připadam jako pracovník vědeckého zkušebního ústavu...socket píše:ja by som ihned odstranil windows ME a nahodil tam 98, usetris si vela nervov.
Carmageddon problem
-
- Kontaktovat uživatele:
Na primarni grafice skoro nezalezi, mne chodila V2 se vsim krome matrox G200 a G400 (tam se nepovedlo rozjet SLI, single V2 ano). Pro win98 se mi osvedcily ovladace FastVoodoo2 V4.6. Napred rozhodne vyzkousej, jestli je karta vubec funkcni..... to je zaklad.
Ohledne carmageddonu bohuzel poradit nemuzu, nikdy jsem ho nehral. Jen 2 - a ta chodi pres glide bez vetsich problemu.
Ohledne carmageddonu bohuzel poradit nemuzu, nikdy jsem ho nehral. Jen 2 - a ta chodi pres glide bez vetsich problemu.
Takže jelikož mám doma dost harampádí tak sem teda vypnul hyperthreading a dal tam 512 DDR400 systém se chová pořád stejně při klasické instalaci jak WIN98SE tak WIN ME padá počítač do černé obrazovky... Netušil jsem že instalace WIN 98 bude takový problém protože jsem je kdysi bez problému instaloval na svůj starý počítač AMD1600XP s 512RAM a deskou MSI SIS... Poraďte prosím....
Jěště mám jednu možnost. Mám jěště jeden počítač Duron 850Mhz + 256 SD Ram + deska FIC AZ11EA + 8,4GB ATA Disk. Tak bych mohl zkusit rozjet ty 98SE na této sestave ale díval jsem se na podporu pro tuto desku a je poměrně chabá. A jěště jsem četl že chipset VIA KT133 který je na té desce taky není moc dobrý.
Jěště mám jednu možnost. Mám jěště jeden počítač Duron 850Mhz + 256 SD Ram + deska FIC AZ11EA + 8,4GB ATA Disk. Tak bych mohl zkusit rozjet ty 98SE na této sestave ale díval jsem se na podporu pro tuto desku a je poměrně chabá. A jěště jsem četl že chipset VIA KT133 který je na té desce taky není moc dobrý.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
toto uz poukazuje na nejaky problem s hardwarom (napr nekompatibilita),instalacia win9x za normalnych okolnosti nieje ziaden problem.
na tom durone 850 s 256mb by win9x malo bezat bez problemu.kt133 chipset nijak nevybocuje z normalu tej doby,takze by som sa toho tiez nebal..pozor,ked tam budes nahadzovat voodoo2 driver,pouzi 3dfx Voodoo2 V3.03.00b (ten uplne najnovsi nieje kompatibilny s K7 athlonmi/duronmi).
na tom durone 850 s 256mb by win9x malo bezat bez problemu.kt133 chipset nijak nevybocuje z normalu tej doby,takze by som sa toho tiez nebal..pozor,ked tam budes nahadzovat voodoo2 driver,pouzi 3dfx Voodoo2 V3.03.00b (ten uplne najnovsi nieje kompatibilny s K7 athlonmi/duronmi).
-
- Kontaktovat uživatele:
Vzacne muze nastat nekompatibilita HW s win98, pred lety se mi to stalo. Byla to nejaka pochybna deska ECS s chipsetem SiS730 - a tam neslo win98 rozjet za zadnou cenu. XP sly, takze hw problem to nebyl. Ale to je opravdu vzacnej pripad, za ty roky, co se hrabu v PC, jsem jen jednou narazil na takovej problem. Taky bych to videl na nejakym zpusobem spatnou instalacku win.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ako som povedal,treba tam strcit voodoo2 (zapojit pass through kabel,na to sa niekedy zabuda),nainstalovat ovladac,skontrolovat ci je karta spravne zobrazena v devmanageri (ma byt medzi multimedia zariadeniami ako zvukovka a podobne),nahodit unreal tournament demo (zdarma hocikde na nete) a skusit spustit pod glide.
nema zmysel skusat pokrocile veci kym ani nevieme ci karta naozaj funguje.
nema zmysel skusat pokrocile veci kym ani nevieme ci karta naozaj funguje.
Dneska jsem celý počítač o5 přeinstaloval nahrál čistě ovladače a demo Carmageddonu a zase po spuštění barevné tečky na obrazovce a v rohu trojůhelník. Nechápu to když mi to včera chvíli jelo. UT demo jede bez problémů. Tady máte odkaz tak to někdo prosím vyzkoušejte jestli Vám to bude šlapat díky.
http://www.fileplanet.com/10605/downloa ... -Pack-Demo
http://www.fileplanet.com/10605/downloa ... -Pack-Demo