I: 8x AALCHEMY 8164 z ebaye
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
yupp .myslim ze sancu reagovat na prihodenie tentokrar absolutne nemal..ok,takze ako som povedal,neposkodene kusy letia ku Garymu,struhadla ocakavam u mna do 10-14 dni.finalne ceny este stale niesu jasne,presnejsie to budem vediet ked budem vediet postovne,ale vzhladom na to co stala aukcia ($283) by to nemalo byt nic katastrofalne..
Naposledy upravil(a) ps47 dne stř led 09, 2008 4:43 pm, celkem upraveno 1 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zaplatene,komplet karty su na ceste ku Garymu,struhadla smeruju ku mne (edit 11.1.08: ten manik to poslal az dnes,takze pochybujem ze to stihne dorazit uz koncom buduceho tyzdna..holt ludia so zaseknutym caps lockom obvykle zvyknu mat o par koliecok menej ) ..
ad uriznute pci konektory,robilo to samotne q3d s nefunkcnymi kartami,pravdepodobne aby stazilo praci vynaliezavym smelinarom..
momentalna investicia do celej akcie je 8000Sk..mimochodom,ak chce niekto vidiet ako vyzera aukcia na funkcnu aalchemy (a to treba podotknut ze sa jedna o druhostupnove funkcnu kartu,tj "predoslemu majitelovi od ktoreho to mam fungovala,ja som ju nemal ako otestovat")..
edit: pridavam tracking-Garyho varka leti ako riadena strela,so struhadlami sa ale prilis neponahlaju..
ad uriznute pci konektory,robilo to samotne q3d s nefunkcnymi kartami,pravdepodobne aby stazilo praci vynaliezavym smelinarom..
momentalna investicia do celej akcie je 8000Sk..mimochodom,ak chce niekto vidiet ako vyzera aukcia na funkcnu aalchemy (a to treba podotknut ze sa jedna o druhostupnove funkcnu kartu,tj "predoslemu majitelovi od ktoreho to mam fungovala,ja som ju nemal ako otestovat")..
edit: pridavam tracking-Garyho varka leti ako riadena strela,so struhadlami sa ale prilis neponahlaju..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Gary uz svoju varku dostal,na prvy pohlad je to ale prej spatny-karty neboli dobre zabalene a su dost otlcene..niecoho podobneho som sa obaval,podla toho ako prebiehala komunikacia s predajcom to totiz vyzeralo na celkom slusneho blbecka,prikladam malu ukazku:
struhadla su uz mimo statov,do konca buduceho tyzdna by som ich mal mat..
hmmm,koho mi len tento styl pripomina..CONGRATS ON YOUR EBAY WIN PLEASE SEND PAYMENT TO MY PAYPAL ACCT#
struhadla su uz mimo statov,do konca buduceho tyzdna by som ich mal mat..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
struhadla su u colnikov,uz mi dosla klasik upomienka v tradicnom style mame to spalit alebo poslat nazad,a kam mame potom poslat ucet?,v pondelok idem pre to,snad to nejak ukecam..
ani neviem kto mi lezie na nervy viac,hovada co tie debilne zakony vymyslaju,alebo poloopice ktore ich potom v praxi aplikuju..
ani neviem kto mi lezie na nervy viac,hovada co tie debilne zakony vymyslaju,alebo poloopice ktore ich potom v praxi aplikuju..
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že jsem si tohodle thredu nevšiml o 14 dnů dřív... přes český celníky by to možná prošlo bez bolesti.ps47 píše:struhadla su u colnikov,uz mi dosla klasik upomienka v tradicnom style mame to spalit alebo poslat nazad,a kam mame potom poslat ucet?,v pondelok idem pre to,snad to nejak ukecam..
Začni jako obvykle, že je to bezcený HW, který se používal v době, kdy ještě tahali kačera. Navíc je dost kusu FYZICKY poškozených... přece ti nemůžou věřit, že je to funkční.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zle spravy,zda sa ze na colnici bol rychlokurz "vitajte v 21 storoci",a nasi colnici zrazu vedia co je ebay,paypal,ako sa pouziva internet atd-co znamena ze klucky v style spravim zo seba blbca,zasustim par stokorunami a odidem s balikom sa uz konat nebudu,vsetko fici pekne podla predpisov,pokial clovek nedokaze cenu,tak si ju pekne odhadnu,ak sa ti nepaci,oni maju v p***..
fakt ze karty su nefunkcne velmi pomohol,musim este ziskat jeden mail od predajcu a potom by som mal balik ziskat,a colna parazitna dan by nemala prekrocit 500Sk..
v kazdom pripade,zvysne karty musia ist nejakym inym kanalom.
fakt ze karty su nefunkcne velmi pomohol,musim este ziskat jeden mail od predajcu a potom by som mal balik ziskat,a colna parazitna dan by nemala prekrocit 500Sk..
v kazdom pripade,zvysne karty musia ist nejakym inym kanalom.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
struhadla su doma,parchanti komunisticki zo mna vyzmykali skoro liter..vyclili este aj postovne tej druhej zasielky co isla ku Garymu (!),musel som im spravit cestne vyhlasenie na jednu A4 stranku ze ich naozaj neodrbavam (kiez by ),a ako bonus prelozit jednu stranku (nesuvisiaceho) anglickeho textu..na zaver mi colnik venoval potvrdenie ktore mam ukazat ked mi pride ta druha cast,na co som trocha sarkasticky (skatulu s kartami pevne drziac pod pazuchou) skonstatoval ze druha varka uz pojde tak aby neobtazovala ani colnu spravu,ani moju penazenku..a tahal som do certovej matere.
fotky later,mam toho dnes este hodne.
edit: dobra sprava-karty su v pomerne dobrom stave,po troche cistenia budu ako vypln policky vyvolavajuca WTF pohlady fungovat dokonale..zla sprava je ze povodny zamer predat to za pevnu cenu pada-kazda karta je v trocha inom stave,nehovoriac o tom ze dve karty su 8164 a dve 8132..takze za par minut pribudnu v bazari styri aukcie
ceny som nastavil tak aby som si pokryl naklady na tieto styri karty (plus male,ale ozaj male sprepitne)..a FF's som o aukciach neinformoval
fotky later,mam toho dnes este hodne.
edit: dobra sprava-karty su v pomerne dobrom stave,po troche cistenia budu ako vypln policky vyvolavajuca WTF pohlady fungovat dokonale..zla sprava je ze povodny zamer predat to za pevnu cenu pada-kazda karta je v trocha inom stave,nehovoriac o tom ze dve karty su 8164 a dve 8132..takze za par minut pribudnu v bazari styri aukcie
ceny som nastavil tak aby som si pokryl naklady na tieto styri karty (plus male,ale ozaj male sprepitne)..a FF's som o aukciach neinformoval
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
funkcna karta je sialene draha (AAlchemy 8164,a to treba dodat ze ta plna funkcnost je fe fakto iba na dobre slovo,predajca to sam nemal ako otestovat)..tie zvysne styri karty ktore su u Garyho su bez tazsich poskodeni (tzn nemaju odpileny pci konektor,a maju power boardy),pravdepodobne su ale tiez nefukncne..Gary ich ma testnut,ale zatial nestiha.
tie styri nefunkcne a neposkodene planujem predavat od 2000Kc za kus.
tie styri nefunkcne a neposkodene planujem predavat od 2000Kc za kus.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..ale priznam sa,mal som pocit ze o tie struhadla bol povodne celkom zaujem,zeby sa vsetci setrili na tie kompletne?
ok,padik dole z kazdej (takze tentokrat to robim fakt zadarmo),ak nikto neprejavi zaujem do 24 hodin (edit: necham to tu tyzden,aj tak som mimo BA a nebudem moct posielat baliky az do dalsieho pondelka,aspon sa dovtedy dozviem co bude s tou Garyho varkou) tak aukcie linkujem na FF's..
ok,padik dole z kazdej (takze tentokrat to robim fakt zadarmo),ak nikto neprejavi zaujem do 24 hodin (edit: necham to tu tyzden,aj tak som mimo BA a nebudem moct posielat baliky az do dalsieho pondelka,aspon sa dovtedy dozviem co bude s tou Garyho varkou) tak aukcie linkujem na FF's..