jeden chlapík z B3D fóra dodal:
Final price: $5,499.94
Available: 2012 or When Hell Freezes Over

Tyyy joo, já chci takyyy..... Porsche Unleashed byly poslední dobrý NFSghost píše:aj by som si dal povedať, ale nemám na to telkáč![]()
NFS: Most Wanted by ma určite presvedčil(tento screen mi pripomína hodiny strávené nad Porsche Unleashed)
Naopak grafický čip je důležitý a hned z několika důvodů. Xenos má oproti RSX (PS3) i R520 (NR) mnohem vyšší výkon, tzn. konzole by po výkonnostní stránce měla vydržet déle. Stejně tak technologická stránka - širší možnosti efektů, knoho efektů bez ztráty výkonu (FSAA), ve vyšší kvalitě (FSAA + HDR). Potom kompatibilita - Xenos je většiny kompatibilní s DX10, takže většinu her napsanou pro něj nebude problém v případě úspěchu upravit i pro PC a opačně.Ren píše:Proc? A verim, ze takova malichernost jako GK neni duvodem..Snad (mozna) drivejsi dostupnost?
Dobre vis, ze se u konzoli nehraje na vydrz podle vykonu, ale podle marketingu. Co se rozdilu v kvalite chipu tyce, z hlavy nevim (a hledat se mi to nechce) jak je na tom PS2 vs. Xbox (ktera je rychlejsi) a znovu rozjizdet flame na tema ktera z nich ma "hezci" hry nechci, to je stara pisnicka. Ale Tvoje posledni veta je prave to, proc jsem si NEvybral Xbox ale PS2. Na co by mi totiz byla konzole, na ktere muzu v horsi kvalite hrat to, co mam na PC? Ale jak jsem rekl, pokud bude FF na X360, jdu do nej take (sotva vyjde XIIIno-X píše:...Xenos má oproti RSX (PS3) i R520 (NR) mnohem vyšší výkon, tzn. konzole by po výkonnostní stránce měla vydržet déle...
Stejně tak technologická stránka - širší možnosti efektů, knoho efektů bez ztráty výkonu (FSAA), ve vyšší kvalitě (FSAA + HDR). Potom kompatibilita - Xenos je většiny kompatibilní s DX10, takže většinu her napsanou pro něj nebude problém v případě úspěchu upravit i pro PC a opačně.