Next-gen Games

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Odpovědět
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Jenom hadam, ale...rekl bych, ze to mas rozbity.. :lol:
Tak jako tak nevzdavej to, protoze to, co v tom videu uvidis...Nevim, jestli jsi takovy fanda do Diabla jako bracha, ale...Musim si urychlene zahrat aspon Titan Quest...
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Nene, ostatní byly v pohodě. Ale teď se něco stalo. Z ničeho nic se stahování přes torrent rozjelo plnou rychlostí, co zvládá moje připojení :D
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Hmm, tak vzhledem k plánovanému vydání za rok a půl nemá cenu hardware řešit :?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

No, to asi ne. Nemluve o tom, ze jsi zapomel pricist rok navrch, protoze Blizzard.;-)
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

http://www.doupe.cz/Internetem-koluje-p ... fault.aspx

tak jsem našel něco s čím se poslední dobou ztotožňuju, prohlídl jsem si intro a 20 minut z hraní a říkal jsem si super, pak jsem si prohlídl ty hi-res screeny a nestačil jsem se divit :shock: připomíná mi to jako by se pořád jen vyvíjel (pro blizzard to není problém byl jen frozen throne, a world of warcraft že) engine warcrafta 3

ted nemyslím to že by to bylo graficky špatný nebo neodpovídalo době, ale je to moc barevný, podobný warcraftu , taky mě to štve!

starý diablo 2 bylo nádherny,ponurá temná atmosféra, zpracování grafiky se jim povedlo, ale z tohohle nemám moc velkou radost :cry:

tak či tak bych si to rád zapařil :twisted:
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Snížení saturace o polovinu a posunutí gammy o 0.3 dolů je záležitostí na 5 vteřin v ovládacím panelu snad jakékoli grafické karty :)

Tu "ponurost" v D2 bych nazval spíš zašedlostí a vždycky jsem to považoval za omezenost barevné palety (pod glidem, pro který byl D2 primárně určen, byl taky výrazně barevnější než pod D3D, ale to už si asi ti dnešní fanoušci nepamatují).

Pokud by D3 byl tmavý a nebarevný, objevila by se zase vlna odpůrců, kteří by nadávali na slabou grafickou stránku, která vůbec nevyužívá grafických možností blablabla. Prostě vždycky se najdou odpůrci. Důležitá je hratelnost a zábavnost a nejsem si jistý, jestli zrovna na tenhle kvalitativní aspekt hry má vliv míra saturace nebo jasu.
Naposledy upravil(a) no-X dne stř črc 02, 2008 7:05 am, celkem upraveno 1 x.
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Taky vam pripada tak trapny, jak je ted modni zakladat ruzny debilni petice aby firmy delaly neco jinak? To mi hlava fakt nebere.

no-X> Kdyby to bylo namalovany pastelkama, asi by me to moc nebralo, ale jinak je to do puntiku jak rikas. Dokud je to v mezich (a tohle je vic nez jen v mezich!), je uplne jedno kolik shaderu nebo jaky DX to potrebuje, tady rozhoduje HRA.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

v zivote som nepocul o petici ktora by mala nejaky vysledny efekt.nech sa kludne bavia,blizzard na tom stejne trhne majland..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28235&r=top

ty upravený screeny vypadaj teda líp

jinak ano myslel jsem diablo 2 pod glide mělo super barvy, pod něčím jiným to bylo nemastný neslaný a šedý :P
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

ps47> Tvoji modlu uz zneuctili, moje je na rade.. :x
http://hratelne.centrum.cz/zpravy/clane ... ?id=610524

Nejdriv si kopli sami Remedy, kdyz ho potopili kvuli nigga *** GTA, a ted jsou na rade filmari.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..agreed.ale mozno budes mat stastie a vysekaju z toho nieco na co sa bude aspon trocha dat pozerat,co sa o (s)hitmanovi rozhodne povedat neda.
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Mila Kunis jako Mona Sax jeste budiz, kdyz ji dobre upravi, a to oni umi. Ale Mark Wahlberg jako Max? Nic proti nemu, ale jako Max..? Uz navzdycky ho mam spojeneho s The Big Hit, coz asi neni prekvapujici. Ale to taky vem cert, co tam dela ta harpie? Uplne na konci traileru? Ne-e, to nepujde, navic takove stesti nemam. Protoze kdyby to uspelo, udelali by MP3, a ja jsem spis smolar..:?

...

Takze to asi bude shit, a oni presto udelaji MP3 a to bude taky shit, tak.
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

film by nemusel být špatný ale hlavní herec jak říkáte nic proti němu ale jako max se nehodí
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

nuka kola :twisted:
http://n-joy.cz/video/fallout-3-e3-2008 ... 5ta74rhi0/

to ps47 asi si este nemel cas zahrat si fallouta 2
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Vcera jsem videl The Shooter, docela pekna akcni podivana, takove moderni Commando..:-) Mark Wahlberg hral vazne dobre, ale opravdu, Max to neni.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..len tak medzi recou,preco je vlastne poslednych 6 (resp 7) postov pod nextgen games a nie tu? ;(
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

lol..Protoze ja proste zboznuju OT.. :lol: A taky se mi ten filmovy nechtelo hledat, tenhle byl po ruce..A vubec, to presun, jestli se Ti chce..:-P
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

3d grafiku reziruje swarm,ja si tu neskrtnem :bgrin:
ObrázekObrázek
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

…aby ses nemohl vymlouvat :wink:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..aaaaa,teraz to vyzera ze som to cele zmanipuloval s cielom ziskat moderatorske pravomoci :|p:

no nic,skusim to nejak oklikat :bgrin:

edit: hmmm,ale mam pocit ze split+merge engine fora nepodporuje (alebo nieco prehliadam?) ;(
ObrázekObrázek
Odpovědět