Mimochodem, Decay jsem probehl, a musim rict, ze je to dost desny remake. Pada kazdou chvili, postavy se zasekavaji a kazdy lvl je vice o stesti, nez umu.
edit: plus nieco pre starcraft.je to beta takze to ma nejake bugy,a neodporuca sa s tym ist na battle.net (system by to mohol vyhodnotit ako cheat a zabanovat vas),ale na singleplayer je to dostatocne funkcne..
krapec se nudím (no nenudím, ale jsou věci, který mi přijdou zábavnější)
tak jsem se rozhodl pustit do Thiefa 3.
Pročítám si fórka a podle některých lidí je tam dost blbá obtížnost, takže jsem našel tohle http://www.team5150.com/~andrew/project.thiefbot/
opengl renderer pre ff7 a ff8 (bolo nacase,posledne grafiky ktore boli plne dx6 kompatibilne su ati x1000/gf 7000),zatial si to davam iba ako placeholder sem,ked sa prekopem tym 60+ strankovym threadom a zistim presne co a ako tak to vrazim aj do FAQ (opravene linky,mimochodom)..
Myslel jsem, ze je to to same jen v C&C:RA kabatku..Kdysi jsem ji mel, ale nikdy nehral a zmizela nekde v propadlisti dejin..
V okne?? Proc by to probuh nekdo delal (krome tech par pripadu, kdy je treba shodit okno kdyz se blizi sef)?
co ma trochu prekvapuje,0.9 by sa mala lisit iba pridanym dosboxom (pre 64bit OS).no nic,pri tychto na kolene ubastlenych kompilaciach plati stare dobre if it works,don't fix it dvojnasobne.