Next-gen Games
no vyskusal som to demo crysisu.. no pekna grafika, ale je tu nieco ovela horsie, moj notebook tuto hru nezvlada lebo ma iba 1GB ram
kuwa, vsetko na low a ide mi to 20FPS
GO7600+T5600.
kuwa, vsetko na low a ide mi to 20FPS
GO7600+T5600.
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
-
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
hm, takze konecne mam jeden dovod preco mam 2GiB ram :)
ked som menil mb (a s nou socket a ddr1->ddr2) a videl som tie ceny tak som rovno kupil 1x1GiB. ale ked som prisiel domov, pozapajal tak som nevedel prijst na co mi to bude :) dokonca teraz mi tu bezi netbeans, opera, psi a ine a k tomu dva virtualne servre na testovanie toho co robim v netbeans (sowftwarovy switch ak by sa dakto pytal..) a mam volnych 1,5GiB :)
ked som menil mb (a s nou socket a ddr1->ddr2) a videl som tie ceny tak som rovno kupil 1x1GiB. ale ked som prisiel domov, pozapajal tak som nevedel prijst na co mi to bude :) dokonca teraz mi tu bezi netbeans, opera, psi a ine a k tomu dva virtualne servre na testovanie toho co robim v netbeans (sowftwarovy switch ak by sa dakto pytal..) a mam volnych 1,5GiB :)
Zkusim. Jsem z tech lidi, ktere NfS oslovilo az od Undergroundu (a ac jsem predchozi dily hral, az od U to prestalo byt jen bezcilne (ne doslova ) pojizdeni auticky), nejvic me vzalo MW a to presto, nebo mozna prave proto, ze jsem se pulku hry nezrizene bavil a druhou pulku vykrikoval nejhorsi slova co znam, nebo se snazil vymyslet nova, jeste horsi..Prostreet ale pro me moc lakave nevypada..Zkusim, uvidim.
no....nejvice jsem měl naježděno NFS III, IV a V, byť jsem ani jedno nedohrál.....VI HPII mělo dobré tratě, ale v některých věcech slabé.... U1 byl šupa, ale na mne moc těžký. finito v závodě č.75. U2 jsem hral a nedohral, klekl komp a pak jsem to znovu neinstalil....MW jsem hral 3 hodiny, carbon jsem hral chvili...taky 3hodky...nevim, je to to same trikrat jinak, chtelo by to nejake napady....Test drive unlimited nevim, nehral jsem, ale kolegove v praci to smazili, takze to nemusi byt spatne...
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče NFS, tak pro mě série skončila verzí NFS5 Porsche Unleashed, která si myslím, že je ze všech nejlepší (ještě NFS1 byla taky skvělá) a nejrealističtější. Od Undegraudu až po teď už mi přijde, že se nejedná o závody, ale o naprosto nereálné chování aut v otevřeném městě. Neříkám, že je to nezábavné, ale už to prostě není závodní hra. Jsem zvědavej, jestli se ještě někdy vrátí nějaký díl ke klasické koncepci závodění na uzavřených okruzích, či tratích.
Jinak naprosto nejlepší simulací je hra LFS, kde si můžete i pořádně nastavit vůz (tlumiče, stabilizátory, tlak v pneu, odklon kol, geometrii, ale i odstupňování převodovky (skvělí pocit, když na rovince ve 150 Km/h všichni řadí 4, a já ještě tlačím 3 do 170 Km/h jako kamarád v Saabu Turbo a ujíždim jim).
Jinak naprosto nejlepší simulací je hra LFS, kde si můžete i pořádně nastavit vůz (tlumiče, stabilizátory, tlak v pneu, odklon kol, geometrii, ale i odstupňování převodovky (skvělí pocit, když na rovince ve 150 Km/h všichni řadí 4, a já ještě tlačím 3 do 170 Km/h jako kamarád v Saabu Turbo a ujíždim jim).
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
Taskr> kk, tak si zkus ProStreet..
ghost> Tak jsem odjel to demo..Ze jenom jedna trat v gigovem demu, to vem cert..Ale to, co z toho udelali..? Damage model v NfS? Co bude priste? Chteji z toho udelat simulator? To si muzu dat v realu na silnici, NfS jsem mel rad prave proto, ze to byla arkada..To je des, za tohle EA moji penezenku tedy neuvidi..
Kdyz jsme tu tak parkrat nakousli velikost/delka hernich dem, par lidi melo problem s HG:L a delkou dema (BTW plna obsahuje par WTF aspektu, ale celkovy dojem je rozhodne ++)..No, radeji ani nezkousejte demo na Jericho. 10min introduction video a 5-10min gameplay. 1GB..
ghost> Tak jsem odjel to demo..Ze jenom jedna trat v gigovem demu, to vem cert..Ale to, co z toho udelali..? Damage model v NfS? Co bude priste? Chteji z toho udelat simulator? To si muzu dat v realu na silnici, NfS jsem mel rad prave proto, ze to byla arkada..To je des, za tohle EA moji penezenku tedy neuvidi..
Kdyz jsme tu tak parkrat nakousli velikost/delka hernich dem, par lidi melo problem s HG:L a delkou dema (BTW plna obsahuje par WTF aspektu, ale celkovy dojem je rozhodne ++)..No, radeji ani nezkousejte demo na Jericho. 10min introduction video a 5-10min gameplay. 1GB..
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem měl NFS rád právě proto, že to byl simulátor, resp. poslední byla pětka Porsche Unleashed aka Porsche 2000. Od té doby to sbírám jen ze setrvačnosti, zvědavosti a trochu nostalgie. Neříkám, že se mi následující díly nelíbí, ale u málokterého jsem se vydržel vztekat nad prohraným závodem tak dlouho jako u pětky, tu jsem dohrál na všechny možné způsoby několikrát a zahraju si ji s chutí i dnes. Pod to, co napsal Taskr, bych se podepsal. Takže jsem na Prostreet docela zvědavý, ovšem v emerice to má vyjít až za tři dny, u nás za třináct.... No jdu si sosnout demo a uvidíme.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
To mě hrozně pilo krev v undergroundu jedničce nebo dvojce nebo v kterém to bylo - pokud na to člověk nenavěsil všecky tuningové sračky, co byly k mání, tak to prostě nešlo vyhrát - bez auta zmalovaného a blikajícího jak cigánská bouda nebyl správný rating a adiós. Jdu zkusit to demo Prostreetu - mimochodem teď jsem si byl trochu zablbnout v reálu, jak napadne první sníh, tak si pokaždé dám odpoledne takovou malou rallye
ghost> heh, a kde je v tech hyeroglyfech skryta ta druha? Tu prvni jsem zajel na King a napsali mi, at si koupim plnou. Tak jsem jim hezky podekoval a odinstalnul to. Ale o dalsi trati nebyla nikde rec..A co, stejne by se mi to nelibilo..Simulatory zkratka nejsou pro me, nemluve o tom, ze tech je na trhu dost. Neznicitelna a k silnici pribita auta v predchozich dilech, to byla diviza NfS, a neco co mi presne vyhovovalo. Jak vzdycky rikam, video hry jsou k tomu, aby si clovek odpocal od reality.
wizzy - zkus rfactor.......to je neco jako live for speed....nastavovani nekolik desitek....ale sehnat dobry setup - bleeee....sam jsem si ladil akorat prave prevodovku, zbytek jsem nahraval od kolegy...ten pak prevodovku si trochu menil, ale jezdili jsme asi stejne rychle )))
jsem zvedav jestli vydaji nejake pekne formule1 na PC....F1 challenge je hezky, ale chce to obmenu .)
jsem zvedav jestli vydaji nejake pekne formule1 na PC....F1 challenge je hezky, ale chce to obmenu .)
edit:
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Druhou trať jsem taky neobjevil? Zatím ale mám z ProStreet takové smíšené pocity, grafika dejme tomu (i když by možná potřebovala trošku zoptimalizovat, na to, co to zobrazuje mi to jede v 1024x768, vše na max, AA 2x v průměru na 25fps, nic moc.). ale vůbec mi nesedí ovládání, na klávesnici to má strašně dlouhou odezvu, s joystickem naopak, stačí trošku pohnout a už auto jede jinam. Přitom to bylo vždy naopak. Navíc mám z celého chování auta pocit, že jedu některou ze sérií Colina McRae Rally, takhle se auto na suchém asfaltu nechová, teda pokud nemá užovky a v prdeli tlumiče. Jsem zvědavý na plnou verzi, jestli bude možné nastavit si lépe ovládání, to by hodně pomohlo.
Ten damage model je takový divný. Chápu, že když ve stopadesáti mílích trefím sloup, tak už to auto dál nepojede, potud je to podle mých představ. Ale po takové pecce vypadá auto trochu jinak, než jen se zmuchlanou kapotou a houpajícím se nárazníkem, když už realita, tak to mohli trochu dopracovat. (nemluvě o tom, že i ten sloup se může aspoň odřít) A když už to trfím na čumák, co takhle dým z chladiče, to mělo už blahé paměti i Destruction Derby. Naopak jsem nějak nepochopil ty mohutné kouřové efekty i při lehkém zabrždění...
Je znát, že EA se pokusilo o návrat se sérií NFS trochu zpět k hernímu simulátoru (k hardcore naturalistickému simulátoru LFS to má daleko a až tam to snad nepůjde, doufám, to není pro normálního hráče), ale takovm zvláštním způsobem, zatím z toho nemám dobrý pocit. A nevěřím, že u toho zůstanou, s první půlkou NFS (po Porsche) měli našlápnuto být kvalitní a oblíbenou sérií herních simulátorů, pak z toho udělali kolotočárnu ve stylu Fast&Furious, což jim samozřejmě zvedlo prodej, ale znechutilo dosavadní věrné zákazníky. Tipnul bych, že po propadu prodeje ProStreetu bude v příštím díle rychlý návrat k cigánským boudám.
Ten damage model je takový divný. Chápu, že když ve stopadesáti mílích trefím sloup, tak už to auto dál nepojede, potud je to podle mých představ. Ale po takové pecce vypadá auto trochu jinak, než jen se zmuchlanou kapotou a houpajícím se nárazníkem, když už realita, tak to mohli trochu dopracovat. (nemluvě o tom, že i ten sloup se může aspoň odřít) A když už to trfím na čumák, co takhle dým z chladiče, to mělo už blahé paměti i Destruction Derby. Naopak jsem nějak nepochopil ty mohutné kouřové efekty i při lehkém zabrždění...
Je znát, že EA se pokusilo o návrat se sérií NFS trochu zpět k hernímu simulátoru (k hardcore naturalistickému simulátoru LFS to má daleko a až tam to snad nepůjde, doufám, to není pro normálního hráče), ale takovm zvláštním způsobem, zatím z toho nemám dobrý pocit. A nevěřím, že u toho zůstanou, s první půlkou NFS (po Porsche) měli našlápnuto být kvalitní a oblíbenou sérií herních simulátorů, pak z toho udělali kolotočárnu ve stylu Fast&Furious, což jim samozřejmě zvedlo prodej, ale znechutilo dosavadní věrné zákazníky. Tipnul bych, že po propadu prodeje ProStreetu bude v příštím díle rychlý návrat k cigánským boudám.
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Taky už jsme si byly s klukama zajezdit si na prvním sněhu.mimochodem teď jsem si byl trochu zablbnout v reálu, jak napadne první sníh, tak si pokaždé dám odpoledne takovou malou rallye
Nejlepší zábava je s kamarádovým Porsche 924, perfektně driftuje, a přitom se dobře auto ovládá.
To nový demo NFS si také stáhnu, snad to rozjedu alespoň na bráchovým počítači. Zrovna NFS Porsche jsem během 2 dnů dohrál na zapůjčeném volantu a musím říci zábava je to perfektní. I teď když už to mám dohraný, tak mě baví jezdit klubový závody s různýma autama (nejradši mám Porsche 944 a doufám, že i v reálu už bude snad brzo moje)
Jinak naprosto souhlasim s Wizzim. Do NFS Porsche mě každý díl bavil, ale od Undegroundů dále už mě to moc nebere. Určitě by mi to bavilo, kdyby se auta chovala alespoň trochu reálně, a alespoň trochu napodobovaly fyziku. Ale když ve 250 Km/h projedete ve městě v plném provozu pravoúhlou zatáčku, tak asi něco je špatně. Zdá se mi, že hlavní úlohou ve hře je správně si načasovat zmáčknutí tlačítka do strany (ani ne moc brzo, ani pozdě), ale když to vyjde tak projedeto cokoliv.
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..vysiel patch na bioshock,okrem oprav chyb (napr synchronizacia titulkov,fyzika mrtvol) prinasa aj niekolko novych plasmidov a par dalsich viac alebo menej potrebnych zmien..tresnickou na dortu je fakt ze patch nema problem ani s verziou ktora nevyzaduju online aktivaciu..
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
To je opravdu dobrá zpráva