Znamena to, ze na tom pobezi Cell Factor, a vubec nativne veci co zadaji/podporuji PhysX?
Je to vycucano z prstu? Chapu, ze se toho moc nevi, ale je to realne? Mely by tu byt do mesice, myslim.The cards based on the GT200 will sell for $499...It will be fun to see if the GT200 will end up faster than the GX2, and if this single big chip can actually beat a dual chip card. We have a feeling it should.
já za to nemůžu, to je jen soupis věcí z jiných zdrojů, osobně se mi to TDP u 280 zdá snad až příliš přehnaný. uvidíme jak si povede v reálu, tyhle čísla bejvaj nahony vzdálaná realitě.Ren píše:Bobe, co mi to delas.
Jelikož se k čipu nepřistupuje přes D3D, ale (předpokládám, že je to stejně jako u ATi) přímo, tak by to nemělo na 3D záviset a teoreticky by mohlo na čipu běžet obojí zároveň (jako třeba běží více aplikací na vícejádrovém CPU). Viz F@H pro HD3xxx, který je možné používat i za běhu 3D aplikace.ps47 píše:nahlas rozmyslam ci bude mozne na jednej GT200vke provozovat zaroven grafiku aj fyziku,alebo ci na provozovanie fyziky bude nutna druha GT200vka..to by sa cely ten spas slusne predrazil..hmm..