Panenko Mariá Podsrpenská, ale vždyť tak jsem to myslelRen píše:Ja bych zase brzdil Tebe..Ze je graf chip od nV a ze o nem nic nevime znamena jen tolik, ze o nem nic nevime, ne ze bude horsi..

Panenko Mariá Podsrpenská, ale vždyť tak jsem to myslelRen píše:Ja bych zase brzdil Tebe..Ze je graf chip od nV a ze o nem nic nevime znamena jen tolik, ze o nem nic nevime, ne ze bude horsi..
Zas tak se v tom neorientuju (nevedel jsem, ze novy Xbox bude mit vice jader). Hlavni myslenkou bylo, ze ty hry nebudou schopny vyuzit cely vykon a hlavni (nejnarocnejsi) cast enginu bude jen jako jedno vlakno (viz gameplay v Unreal3 - si precti ten druhy link (rozhovor s Timem Sweeney); ten prvni link se tykal spis vyuziti DC CPU v PC).Ren píše:A kdyz uz jsme u toho, ze jsi to pouzil jako duvod, proc bude programovani aplikaci pod Cell narocnejsi, zapomel jsi na to, ze Xbox 360 pohani 3xdual thread processor, tudiz je tam situace velmi podobna. (PS3 ma 1x core a 7x pomocnou vypocetni jednotku).
Ty jsi to asi nepochopil. Autori jsou i dnes zvykli psat multithreadove (ve spouste pripadech je MT reseni jednodussi nez ST), ale nejde o vytezujici thready (tj. takove, na kterych se projevi vice jader/procesoru v systemu). U enginu hry je problem, ze jakmile mas hodne na sobe zavislych threadu (thready pracuji s vysledky ostatnich - vykreslovana grafika musi odpovidat tomu, co spocitala fyzika, AI taky musi reagovat podle aktualnich dat a zvuky si nemuze engine vymysletRen píše:Je to jen o tom, jak jsou autori zvykli psat. Hra je skvely priklad pro multithread aplikaci; thread pro grafiku, thread pro fyziku, thread pro AI, thread pro audio...
These are 100% in-game and are not pre-rendered, and are proof indeed that the trackside building detail lives up to the claims.
Asi proto ze to tak dela kazdy a vzdycky u vsech screenshotu z prvnich varekno-X píše:Abych nebyl obviněn z informační imbalance - přestože se na mnoha webech píše, že ty obrázky autíček jsou screenshoty ze hry (realtime), tak jeden člověk na oc píše, že jsou editované, ale ještě mi nehodil link na zdroj, ze kterého to má. Možný je samozřejmě všechno, ale nějak mi nejde do hlavy, proč by je upravovali dodatečně, resp. mě nenapadá, co z těch dodatenčých úprav by nedokázal použitý grafikcý čip zvládnout hardwarově, aby screenshoty museli editovat...