Proc to nemame vlastne v mise, nikdy to tu nemuzu najit, kdyz si vzpomenu oblazit vas dalsi blbosti z moji hlavy..

OK, mame to holt jinak. Vsechny ty porty a remake se delaji pro takove jako ja, ja novou grafiku (dobre udelanou!) pro stare pecky miluju. Stejne tak dalsi dily v dobrych seriich, pokud nezkazi ostatni aspekty. Vzdyt ve stare uz jsem to hral ve sve dobe, rad si to dam znovu o neco hezci. Napr. Settlers 2 (pro me nejoblibenejsi dil serie), se dockal sveho 10th Anniversary vydani se super novou grafikou, ktera se opravdu povedla a hra je porad stejne skvela. Zkratka, kdyby dneska nekdo znovu vydal Manic Minera tak jak byl, rozhodne by me nenapadlo ho koupit, ac jsem ho na Consulu paril porad dokola. Kdyz vychazi nove hry, rad se podivam, jak se zase o kousek priblizujeme fotorealite a pousmeju, cemu jsme rikali fotorealita pred peti lety, pred deseti, pred patnacti lety..Proto si kupuju GK jake si kupuju, mam grafiku proste rad. Dobrou hru to nedela, ale hratelnost zabalena do hnusne grafiky mi taky nestaci. A dukaz, ze jde oboji? Prece Bioshock.