daytonaaaaaaaaaaaaaaaaaa naaa eeeebayyyyyy
Moderátor: Moderátoři
hmm
ono to skoro vypadá jakoby někdo kdo má možnost výroby udělal něco jako ověřovací sérii těchto karet a těď prodává kousky......
mohl by přidat trochu ramky tak na 64 a pak se vrhnout na rampage ..
to bulk and dealer questions...
hmmm napadá mne že bychom mu napsali o 5 karet at napíše cenu...
šel bych do toho...
mohl by přidat trochu ramky tak na 64 a pak se vrhnout na rampage ..
to bulk and dealer questions...
hmmm napadá mne že bychom mu napsali o 5 karet at napíše cenu...
šel bych do toho...
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
testy
Tak jsou tu prvni testy teto Daytony:http://www.falconfly-central.de/cgi-bin ... ;start=135
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
RE
No a posledni kousek na prodej: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 5107509001
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
hehe LOL jsem se zasmal ted tem prispevkum jak jste to rozebirali.. no asi tak bylo 21.30 a koukam ze se tam prodava maxx kterou ma wolf ale chce za ni 2k takze jsem si rek ze by to mohlo bejt niz kdyz jsem videl tech 1350 tak rikam jdu do toho tak jsem to pastnul
ad klon:no vrazil ji mne protoze ho cekal BAN na OC .. , spatne to napsal a vsichni to spatne pochopili takze to smrdelo certnotou ted uz to chapu po tehle prispevcich , asi tak...
ted bych to dal neresil a ty OT smazu protoze to nema co delat s daytonou kdyztak zalozte diskuzi v mise oki?
PS.:snad si nemyslite ze jsem takova svine abych to koupil a ted prodaval ... jo a taky nejsem zradce
PROMAZANO OD OT
ad klon:no vrazil ji mne protoze ho cekal BAN na OC .. , spatne to napsal a vsichni to spatne pochopili takze to smrdelo certnotou ted uz to chapu po tehle prispevcich , asi tak...
ted bych to dal neresil a ty OT smazu protoze to nema co delat s daytonou kdyztak zalozte diskuzi v mise oki?
PS.:snad si nemyslite ze jsem takova svine abych to koupil a ted prodaval ... jo a taky nejsem zradce
PROMAZANO OD OT