rychlé otestování kárty

Sem pište testy dosažené na jakékoli voodoo

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
B@RT
Kontaktovat uživatele:

rychlé otestování kárty

Příspěvek od B@RT »

čím rychle testujete kartu (Win XP) když jí přinesete a nemáte čas zkoušet různé gamesy?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Jestli chceš ověřit, že se nepřehřívá, tak Nature z 3DMarku2001. Jestli artefakty, tak 3DMark05.

Jestli myslíš něco staršího, tak projet 3DMarkem 2001 a pak třeba pár minut UT (stačí minutku ve 3D, artefakty se projeví většinou rychle)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
B@RT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mam tu Banshee od lipa zapnul jsem jí a vůbec nenaběhla tak jsem jí vyndal zandal a zase nic jen pípala deska, pak sem ji nechal za hodku jsem to ještě zkusil a makala, tak to chci otestovat, ale nemam moc času tak chci něco spolehlivého (lipovi makala OK)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Že grafická karta po prvním šoupnutí do slotu nejde je celkem normální. Sice nevím, čím to je, ale není to nic znepokojujícího. Jestli potom jela normálně, je OK. Žádnej komplexní testovací nástroj na grafickou kartu neseženeš, prostě buď běhá nebo ne a musíš se stím smířit :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Co jsem dělal testy, tak kartu kupodivu nejvíce rozpálí ta krychle z ATI tool, ale to je jen na nový karty. Jinak bezvadnym testem grafické paměti se pro mě časem stal warhammer 40k dawn of war. Zatímco v 3Dmarku05 třeba drží paměť i na 933, tak tady už na 850 občas padá (tak 1 za hodinu zásek, nebo utržená hrana). Jinak paměť na voodoo dá strašně zabrat UT2004, nakopnout texture detail, min 1024x768 a mapa DM-Rajigar, zelený tečky na texturách i když kdekoliv jinde vše OK. Pozor, na některých kartách, hlavně V5 jsou trošku vidět i na default, cosi to vypovídá o pamětech a že jedou už na default dost nadoraz. Obecně nedoporučuju OpenGL testy, bejvaj dost stabylní.
yuran

Příspěvek od yuran »

to nechodenie po prvom zasunuti nebude zoxidovanim kontaktov? par krat vybrat a zasunut s5, zacvaknut a zapnut =)
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Ani bych neřekl, občas s tím taky zápasím, mám v nějakým kompu agp grafiku, která normálně jede, dám tam jinou, nenajede, dám tam původní, nenajede, dám tam pci grafiku, najede, dám tam tu novou agp, najede... A pak se v tom vyznej.
I s PCI grafikami bývaly potíže, tam stačilo ji šoupnout do jinýho slotu, najela, pak zpátky do původního, taky najela.
Spousta věcí je prostě mezi křemíkovým nebem a zemí...
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Souhlasím s wizzym. Stačí prohazovat karty mezi dvěma deskami a je problém. Na některých deskách stačilo vypnuout/zapnout zdroj, na některých zase vyresetovat BIOS, někdy jen zapnout PC znovu. Spíš jsem se s tím setkával u AGP grafik, ale řekl bych, že to dost závisí na konkrétní desce.
headless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od headless »

no něco podobnýho se mi stalo a zrovna s voodoo - v3-3500 šla ven z kompu - nastoupila v3-2000 - vše OK - vyndám disk (!) - komp nenajel (ani bios) - vydám sekudární grafiku (v3) a najedu jen na primární (bashee) - komp najede - přidám v3 - komp najede, ale v3 pozná jen jako unknown vga - a v ovladačích hláška o nedostatku systémovejch prostředků - vyndám v3 2000 a vrazim tam z5 3500 - komp v pohodě.... běžim s tim tejden pak to prohodim zpátky na v3 2k a komp jede doteď OK - a teď kde udělali soudruzi z taivanu, číny a usa chybu... :)

nemáte nápad na nějaký vhodný zvíře k obětovnání bohu tý šunky, co se mi válí pod stolem?
3dfx Voodoo3 3500TV AGP (CZ modul)
3dfx Voodoo3 2000 AGP (China, paměti MT)
A-MAX Technology ColorMAX VP-503 (Voodoo 1)
Creative 3D Blaster Banshee PCI (pujčená :-|)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

skus obetovat par diskiet.cesty HW su obcas nevyspytatelne-preve mi zacala haprovat masinka s voodoo5-vkuse sa resetoval BIOS.uz som sa pripravoval na rozobranie celeho,kompu,flash noveho BIOSu atp,nastastie ma ale napadlo skusit dotlacit baterku.po uspokojivem cvaknuti mi bolo vsetko jasne.. :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
B@RT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mě to doteď nic neudělalo tak sem byl překvapen a asi je to běžná věc (zkusit vícekrát zandat kartu)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
swarm
debílek nahoněnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Njn, taky se mi tohle někdy stávalo, ale co mám K7S5A, tak tam se mi tohle nestalo nikdy :-).
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Pravda, v tomhle je K7S5A zlatá. Mě se to dělo nejvíc na MSI K7 PRO (pro slotA athlony) a Solteku s čipsetem K8T800 (pro Athlony64).
scot666
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

K7S5A je zlata skoro ve vsem :)
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Odpovědět