Mám ale nedám
No ale vážne, ja ju tiež mám v SLI ale s inou V2, musím používať tie mismatched ovládače a nieje to bohviečo. Niekto mi tú kartu aj identifikoval, je na nej napísané G111 rev. 1.0, vymenil by som ju za Diamond
OT: Inak črtá sa mi kúpa V3 2000 PCI a v práci mám jednu Velo 100
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
No a aká značka je tá G111? Lebo raz mi to niekto aj písal, ale som už zabudol. Inak nemá referenčný dizajn, tak je trochu problém ked sa spojí s tou diamondkou, ale s mismatched drivermi ide OK.
G111 prodával ProComp, nebo Bo-Chan Určitě i někdo další, ale to je otázka. Mě G111 funguje s Joytech Apollo jedna báseň. Jinak V2 od Hercula je snad ve své podstatě G111, ale nemám to ověřeno...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Pokud by nebyla verze od Diamondu, beru i Skywell Magic3D II 12MB (obrázek později)
Musíš to brať tak, že sa to ani moc neoplatí predávať. Tá karta má väčšiu cenu ako tých pár stoviek, ktoré za 2 dni budú fuč. Preto sa môže nájsť iba niekto taký, pre koho 3dfx nič neznamená a chce sa jej zbaviť. A takého na tomto fóre asi ťažko nájdeš.
Tak už jsem vychlad woolf00 nerozezná Voodoo1 od Voodoo2. Takže jestli má někdo zájem o Voodoo 1 od diamondu, tak jí má woolf00.
A já samozřejmě dále sháním Voodoo 2
gekko píše:Tak už jsem vychlad woolf00 nerozezná Voodoo1 od Voodoo2. Takže jestli má někdo zájem o Voodoo 1 od diamondu, tak jí má woolf00.
A já samozřejmě dále sháním Voodoo 2
Mě se ta cena za V2 Diamond zdála nějaká moc příznivá.... Ale V1 ještě nemám, že bych si rozšířil sbírku kultovních "vůdůček"?