vzal jsem si jednu z oc4a za 600Kč pokud zjistim ze neni stable na 166FSB (beru ji kvuli bartonovi) tak ji poustim na prodej tady at vim z skonci v dobrych rukach. Testovat ji budu o vikendu, cena 600Kč

Moderátoři: no-X, Moderátoři
Zatim jsem jenom sundal chladic chipsetu a je tam ''CE'' revize, snad to 166 FSB dá, uvidím jestli se k tomu o víkendu dostanu, zhorela mi vcera vecerec rocnikovka a tak ji musim pres vikend opravit a rozjetOblak píše:Hony, kdyby jsi ji pouštěl tak ji vezmu ju?
nerikas mi nic novyhoXAN píše:To, že to nezvládne IDE na desce je tím, že ti moc stoupla frekvence PCI sběrnice. Takže ten přídavný IDE taky nemusí fungovat. Jsou zařízení, kterejm je to skoro jedno, kolik do PCI pouštíš, třeba Voodoo2, ale takové zvukovky, síťovky a spousta IDE jsou na to alergický. Taky měj na paměti, že pokud moc přetaktuješ IDE a zapneš DMA, můžeš ztratit data na disku (má špatná zkušenost).
Jedná se o revizi 5.0Oblak píše:Ta K7S5A rev.5.0 umí co za procesory?Jaký do ní narvu max????
jde mi sajtnu pod v5 6000 :)Tak bych potřeboval něco co je fakt MAX
zalezi taky na ovladacich, pokud pouzijes puvodni drivery od 3Dfx tak je to jasný. AMD má vsechny instrukce co Intel takze je univerzálnejsí (Barton vs. Wilik)no-X píše:A já bych Intel k V5 vůbec nedoporučovalRadši Athlona (SSE + 3DNow!, vyšší výkony ve hrách)
Semprom ready!Oblak píše:hony, o tu desku bych měl zájem. Pokud je v pořádku a 100% funční tak ji vezmu. Ještě něco. počítám že podporuje bartony na sběrnici 333, eee sempron v tom asi nepojede že....nemám v tom nějak přehled, v procesorech jsem nějak lama....![]()