Herní konzole (novinky,hardware,emulace atp)
Q2 ma ve video settings neco jako 3Dfx ogl, se kterym mi to nechodilo. Skopnul jsem tam glide2x.dll a glide3x.dll ze system32 a ted to bezi aspon pod ogl.ps47 píše:tak to je divne.mas tam poctivy glide2x alebo wrapper? shameless plug funguje na akejkovek voodoo karte,aj na v5,osobne vyskusane.skus sa mrknut ci nemas nejaky preklep v bate.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Svině tam maj i M-Buffer (Rampage), nebo Glide...
ale nevidím tam:
Rampage, Sage, Daytona, Mojo, Fusion, OverBright, Banshee, Rush, VoodooVolts (a na to by si měli dávat obzvlášť bacha, brzo se jim to bude hodit )
Nevíte co je to GIGADUDE? Nemohlo by to mít něco společnýho s GIGAPIXELem?
ale nevidím tam:
Rampage, Sage, Daytona, Mojo, Fusion, OverBright, Banshee, Rush, VoodooVolts (a na to by si měli dávat obzvlášť bacha, brzo se jim to bude hodit )
Nevíte co je to GIGADUDE? Nemohlo by to mít něco společnýho s GIGAPIXELem?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
viewtopic.php?t=414Ren píše:Musim se priznat, ze nechapu vsechny ty veci okolo ogl, miniogl, wickedgl a buhvijakyjestegl...Jakou to ma spojitost s driverem?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no,doteraz som mal pocit ze pokial ide hra cez voodoo glide/opengl,tak shameless plug zobrazi logo.zda sa ze nieco nieje v poriadku.pockaj,nakopnem masinku s voodoo5..
Naposledy upravil(a) ps47 dne čtv kvě 12, 2005 12:55 am, celkem upraveno 2 x.
To mi v tom udelalo spis bordel..Navic, znamena to, ze pro V5 plati to same?no-X píše:viewtopic.php?t=414Ren píše:Musim se priznat, ze nechapu vsechny ty veci okolo ogl, miniogl, wickedgl a buhvijakyjestegl...Jakou to ma spojitost s driverem?
ps47: Nainstalil jsem Wgl ver 3.02 (vzapeti zjistil, ze je to demo ), a po prepnuti do 3dfxgl jsem dostal zmet ruzove a fialove a zadny obraz..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..shameless plug mi na v5 funguje s hociktorou hrou.jedna vec-shameless plug ti nebude fungovat pokial nemas v systeme subory 3dfxSpl2.dll a 3dfxSpl3.dll,neviem ci v evolution neboli vynechane.
este raz,skontroluj si ci pouzivas skutocny glide2x.dll,pokial tam mas wrapper,bude to robit ten bordel.aku verziu evolution pouzivas?
na to demo je liek-skus ten link co ti dal no-X
este raz,skontroluj si ci pouzivas skutocny glide2x.dll,pokial tam mas wrapper,bude to robit ten bordel.aku verziu evolution pouzivas?
na to demo je liek-skus ten link co ti dal no-X
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
MiniGL a WickedGL je pro starší karty: V1/2, Rush, původně i Banshee a V3. MesaFX je spíš pro novější (V1/Rush moc ne-é).
ps47 mě kdyžtak po(o)praví
ps47 mě kdyžtak po(o)praví