Oblak: PS1 jak krasne..! Na PS2 cekam uz dva roky a dalsi rok az dva jeste cekat budem..
tak toto mozem objasnit.pokial je post posledny,tj uz za nim ziadne dalsie niesu,moze sa editovat donekonecna a nic sa nezobrazi.ak ale posledny nieje,kazdy edit sa poznaci..no-X píše:ad edit: taky jsem si toho všiml, funguje to jaksi náhodně, nepodařilo se mi vypozorovat, kdy se to objevuje a kdy ne
To jsem si myslel taky, ale když jsem promazával a zamykal v bazaru, opravoval jsem po sobě překlepyps47 píše:tak toto mozem objasnit.pokial je post posledny,tj uz za nim ziadne dalsie niesu,moze sa editovat donekonecna a nic sa nezobrazi.ak ale posledny nieje,kazdy edit sa poznaci..no-X píše:ad edit: taky jsem si toho všiml, funguje to jaksi náhodně, nepodařilo se mi vypozorovat, kdy se to objevuje a kdy ne
Neznam, prohlednu..Musim se priznat, ze zdejsi komunita je jedina, ke ktere se hlasim a na kterou mam cas. Add FFVIII PC, grafika nebyla tak spatna, ale vzpominam si, ze hra mela tak krvave naroky na hw, ze mela v optionech "Screen size: full/quarter" a ta druha polozka byla ze zacatku velmi uzivana..ps47 píše:mno,FF8 mi nepripadala az taka strasna,a na svoju dobu mala sakra dobru grafiku.FF7 na tom bola horsie,stacilo mat zvukovku alebo 3dkartu kt sa hre nepacila a uz to bolo v cudu..software mod alebo este horsie.mimochodom,poznas qhimm.com ? ak hladas FF manikov tak potom je to spravne miesto
Ja mam u autech jednu vyjimku, a to je NFS:U1,2. Pravoverni "autari" ji mozna odsuzuji, ale me bavi dost. Hlavne chovam lasku k tuningu na urovni.ps47 píše:..len dve veci nie som schopny hravat: sportove a auta.proste faktor zabavy=0
OT: a mame OT v OT v OT
Jj, takovyhle herni (vyhypovany) tahaky ty konzole hlavne prodavaj. Kdyz chces prosadit novou konzoli, musis s ni proste vydat nejakou super gamesuOblak píše:jinak někde jsem četl že lidi kupovali PS2 kvuli Finak Fantasy a Xbox kvuli Halo....
OK, jestli je splitování zbytečný, tak to budu rovnou mazatRen píše:Add OT. Presne, proto mi pripada hlidani/splitovani a podobne akce zbytecne. Jsem holt anarcha..
Mrkni na můj předposlední post...ps47 píše:vravel som,admini maju asi special privilegia.teda,niezeby na tom prilis zalezalo..