Není to SLI konektor (na to to má málo pinů

), navíc tohle je V5 AGP a nejsem si jistej, jak by chodilo SLI spojení AGP a PCI karty.
Tohle je VFC (Vesa Feature Connector) konektor a tu je úplná citace ze slovníčku
www.3dfx.cz:
"VESA Feature Connector
VFC. Port grafické karty sloužící k propojení s TV kartou, MPEG dekodérem, DVD dekodérem atp. používaný u starších grafik (S3, 3DFX Banshee, Voodoo3 atp.). Pro připojení zmíněných zařízení je nutné, aby též disponovala portem VFC. Tento port se skládá ze 13ti párů pinů."
Mimo jiné se na tohle dala připojit helma VFX-1. Škoda, že No-X zrušil stránky o ATi, tam měl problematiku VFC, AMC atd. docela dobře rozebranou.
SLI na V5 se asi pro normální uživatele (dnes by se řeklo mainstream) asi neplánovalo, jinak ale čipy VSA-100 multiprocessing samozřejmě uměly (VSA = Voodoo Scalable Architecture) - až 32 čipů najednouv sudých násobcích dvou (1,2,4,8,12...) - a v profi sféře by se nějaké multi-pcb řešení (aka Obsidian, Mercury, Alchemy & spol.) objevily, bohužel tomu předešel krach 3dfx, takže nejvíce čipů VSA pohromadě lze vidět na V5 6000.
Edit: Koukám, že se mi tu podařilo napsat pěknej blud a nikdo mě ani nezarazil
SLI se pro "mainstream" samozřejmě plánovalo a budiž toho důkazem V5 5500 a V5 6000, na kterých jsou VSA čipy samozřejmě zapojeny přes SLI. I když v případě V5 6000 si nejsem úplně jistý - doplní mě někdo? - tam byly zapojeny přes speciální řadič (zpočátku intel, později Hint), ale asi taky v SLI, jak jinak...
Původně jsem měl na mysli SLI tak, jak ho známe z V2 - tedy vícekartové řešení.
Projdi si celé
http://www.3dfx.cz a pak znovu a pak ještě jednou a leccos ti bude jasnější