Musí se přeflashovat BIOS, pak v PC pojede. Liší se teda pouze BIOSem a DVI výstupem (na MAC), ten je ale prakticky nepoužitelný...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Sorry za mojí neznalost . Proč je prakticky nepoužitelný?
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
To by ti líp vysvětlil Vykupitel, ale mám dojem, že se část z toho rozhraní využívá pro digitální SLI (možná kecám, radši se zeptatej jeho ). Takže DVI jedině na Voodoo4, nebo na single-chip.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Já nevim, ale mě V5 chodil 2 čipy i s V4 biosem. Driver si přece detekuje sám čipy. Měl jsem sice Voodoo4 4500, ale furt jsem měl 2chip VSA100 card a výkon těch 2 čipů tam furt byl, takže nechápu, jak by ten DVI bios mohl udělat něaký blok, který to znemožní.
..tak teraz si nie som si uplne isty,ale viem ze tam boli problemy,na voodoofiles bol o tom detailny topic,ale tam si to uz neprecitame .myslim ze to boli nejake problemy so SLI,ale presne ti to uz nepoviem.
No kazdopadne mi na MAC verzi s mnoha "upravenymi" BIOSy ten DVI kloudne ani nechodil. No a problem se single-chip opravdu existuje,ale je takovej zajimavej v tom,ze zalezi na adresaci karty ovladacem a pristupu k ni. No chtel bych treba videt,jak ti fungovala ta karta treba v 3Dmarku nebo jine D3D veci jako 2xVSA
Dalsi vec je ta,ze 3dfx nemelo jeste DVI-I,takze tam neco zapojit je taky docela alchymie