v5-5500 pre MAC?

Zajímavé aukce 3dfx HW, které se vyskytly na internetu (e-bay, aukce, ....)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
yuran

v5-5500 pre MAC?

Příspěvek od yuran »

pravidelne na ebay najdem v5 PCI pre MAC, je v tom nejaky rozdiel ze MAC a PC? alebo to je jedno a pobezi tam i tam?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... eName=WDVW

podla obrazku to vizera rovnako ako PC verzia, ale zda sa mi ze tie spoje na PCI slote maju o dost vacsie plochy :?:

diki =)
y,.
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Musí se přeflashovat BIOS, pak v PC pojede. Liší se teda pouze BIOSem a DVI výstupem (na MAC), ten je ale prakticky nepoužitelný...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
swarm
debílek nahoněnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Sorry za mojí neznalost :). Proč je prakticky nepoužitelný?
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

To by ti líp vysvětlil Vykupitel, ale mám dojem, že se část z toho rozhraní využívá pro digitální SLI (možná kecám, radši se zeptatej jeho :-) ). Takže DVI jedině na Voodoo4, nebo na single-chip.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..pretoze neexistuje bios,kt by to vsetko podporoval.mozes tam flashnut bios z voodoo4 DVI,ale to ti karta pojede len na single chip..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Já nevim, ale mě V5 chodil 2 čipy i s V4 biosem. Driver si přece detekuje sám čipy. Měl jsem sice Voodoo4 4500, ale furt jsem měl 2chip VSA100 card a výkon těch 2 čipů tam furt byl, takže nechápu, jak by ten DVI bios mohl udělat něaký blok, který to znemožní.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..tak teraz si nie som si uplne isty,ale viem ze tam boli problemy,na voodoofiles bol o tom detailny topic,ale tam si to uz neprecitame :roll: .myslim ze to boli nejake problemy so SLI,ale presne ti to uz nepoviem.
ObrázekObrázek
yuran

Příspěvek od yuran »

a ako to viem z MAC preflashnut na PC? da sa to aj na PC, alebo to musim flashovat na MAC?

alebo tam ej taky ten chrobak z biosom a musim ho dat do citacky?

alebo?

dakujem =)
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

da sa to preflashnut na normalnom pc,ale musis to vediet spravit naslepo,nieje to velky problem pokial si uz nieco flashoval..
ObrázekObrázek
Vykupitel
Administrátor

RE

Příspěvek od Vykupitel »

No kazdopadne mi na MAC verzi s mnoha "upravenymi" BIOSy ten DVI kloudne ani nechodil. No a problem se single-chip opravdu existuje,ale je takovej zajimavej v tom,ze zalezi na adresaci karty ovladacem a pristupu k ni. No chtel bych treba videt,jak ti fungovala ta karta treba v 3Dmarku nebo jine D3D veci jako 2xVSA :twisted:
Dalsi vec je ta,ze 3dfx nemelo jeste DVI-I,takze tam neco zapojit je taky docela alchymie :wink:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Odpovědět