A nebo mu někdo řekněte, že mám prototyp 3Dfx Obsidiana zadarmo, ať ho trefí a je od něj pokojXAN píše:Ach ten Hladis. Vemte mu to někdo, už jen proto že si dál syslí 3DFX a odsud tak náhle zmizel.
I: prodej Voodoo v PL
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
vy dva uz se asi nikdy neusmirite cono-X píše:A nebo mu někdo řekněte, že mám prototyp 3Dfx Obsidiana zadarmo, ať ho trefí a je od něj pokojXAN píše:Ach ten Hladis. Vemte mu to někdo, už jen proto že si dál syslí 3DFX a odsud tak náhle zmizel.
neco mi to pripomina
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Až s tebou x-krát někdo vy*ebe, připraví tě o peníze, o HW, čas a nervy, tak potom na nějaký usmiřování přestaneš mít náladu jedna dvě.-HoNY- píše:vy dva uz se asi nikdy neusmirite cono-X píše:A nebo mu někdo řekněte, že mám prototyp 3Dfx Obsidiana zadarmo, ať ho trefí a je od něj pokojXAN píše:Ach ten Hladis. Vemte mu to někdo, už jen proto že si dál syslí 3DFX a odsud tak náhle zmizel.
neco mi to pripomina
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member