I: prodej Voodoo v PL

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

XAN píše:Ach ten Hladis. Vemte mu to někdo, už jen proto že si dál syslí 3DFX a odsud tak náhle zmizel.
A nebo mu někdo řekněte, že mám prototyp 3Dfx Obsidiana zadarmo, ať ho trefí a je od něj pokoj :lol:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

no-X píše:
XAN píše:Ach ten Hladis. Vemte mu to někdo, už jen proto že si dál syslí 3DFX a odsud tak náhle zmizel.
A nebo mu někdo řekněte, že mám prototyp 3Dfx Obsidiana zadarmo, ať ho trefí a je od něj pokoj :lol:
vy dva uz se asi nikdy neusmirite co :roll:

neco mi to pripomina
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

-HoNY- píše:
no-X píše:
vy dva uz se asi nikdy neusmirite co :roll:

neco mi to pripomina
Až s tebou x-krát někdo vy*ebe, připraví tě o peníze, o HW, čas a nervy, tak potom na nějaký usmiřování přestaneš mít náladu jedna dvě.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Já proti němu nic nemám. Když nevezmu v potaz to, jak kroutil cenu V5.
Ale prostě nevím, proč se odsud tak najednou vypařil a v pozadí stále shání 3DFX. Snad proto, aby si toho nikdo z nás nevšiml a nepřihodil mu.

No, ale ode mě konec OT.
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

jo jestli nekdo chce neco z toho PL tak kamos ma na ceskym Aukro.cz registraci takze by to vzala bude tak hodny a posle to prevodem ;-) do te me se uz stourat nebude
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Můj spolužak má plno přibuzných v Polsku (komunikace s prodavajicim bude probihat v Polštině) :) takze vypadá ze to s tou kartou vyjde ;-)
Odpovědět