E-bay zajimavosti

Zajímavé aukce 3dfx HW, které se vyskytly na internetu (e-bay, aukce, ....)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Vykupitel
Administrátor

E-bay zajimavosti

Příspěvek od Vykupitel »

Tak treba V3 MAC: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 40175&rd=1
- design hodne podobny V4 :wink:

3D Blaster banshee:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 47449&rd=1
- usporadani pameti je skvele :twisted:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Hladis
Banned
Banned

Příspěvek od Hladis »

Já se tam snad odstěhuju :D . To je nějaké šílené období ,že se prodává tolik zajímavých karet :?: :)
Všechno jednou končí......
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Obrázek

Opravte mě, jestli se pletu, ale zdá se mi stejná s touto (tu mám doma):

Obrázek

Podle mého skromného názoru je to Voodoo 3 - 2000 PCI SDR (standardní karta...). Alespoň takhle narychlo jsem nenašel rozdíl...
Naposledy upravil(a) no-X dne čtv led 20, 2005 1:06 am, celkem upraveno 2 x.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

No dostaneš k tomu CD s ovládačmi na OS X a je z toho V3 for MAC 8)

Ale viac zaujímavé je toto:
Obrázek

Nevidel si to niekde no-X :?:
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Viděl, někdo mi to už poslal... Tuším, že to byl ten člověk, který vydražil toto:

Obrázek

Je to totiž totéž, jen s chladičem.

Pak je ještě tohle, stále je to ale totéž.

Obrázek

Údajně nějaké první modely Voodoo 3, ale osazený čip snad ještě není finální Avenger (podle čísel na čipu prý časově zapadá mezi Banshee a Avenger; ostatní ukazuje na Avenger). Měl by to být nějaký ten betaboard, čico. Mám těch obrázků víc, ale doma. Pokusím se je do týdne alespoň hodit na stránky...

PCB je 100% stejné, rozdíl je jen v barvě použitého materiálu (to by na testovací vzorky i odpovídalo - kusová výroba) a v chladiči...

Jinak nepopírám, že tenhle návrh PCB mohl být použit i nějaký zapadlým OEM výrobcem pro finální V3, ale s větším množstvím těchto karet jsem se ještě nesetkal.

Jo a detaily: Pozice pro čip poblíž konektoru D-Sub je pro TV-out převodník Conexant, neosazený výstupní konektor má být pro DVI, malá pozice pro čip je pro DVI transmitter a větší je pro čip 3Dfx LCD FX jako rozhraní pro DVI. Uf, snad jsem to nezvoral :-). Prostě podobně jako na prototypu IBM Voodoo3-3500.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Odpovědět