PS.: co říkáš úpravě nadpisu, Herry Potter je populární

No, Voodoo2 to má asi takhle. Chuck (FB jednotka) je čip. Bruce (TMU) je čip. Voodoo2 je čipset složený z těchto dvou čipů. Voodoo1 je taky čipset, ale třeba Voodoo3 je už zase jenom čip.B@RT píše:to je GPU né, (čipset je na desce nebo se tomu říká čipset?)
mam vše stejné
Budu trochu rejpalswarm píše:No, Voodoo2 to má asi takhle. Chuck (FB jednotka) je čip. Bruce (TMU) je čip. Voodoo2 je čipset složený z těchto dvou čipů. Voodoo1 je taky čipset, ale třeba Voodoo3 je už zase jenom čip.B@RT píše:to je GPU né, (čipset je na desce nebo se tomu říká čipset?)
mam vše stejné
No to jo, tahle Voodoo3 od compaqu je čipset. Pokud máš ale Voodoo3 bez DVI, tak už je to jenom čipno-X píše:Voodoo 3 má pro změnu externí rozhraní pro DVI (LCDfx), takže je to taky čipset
Když to podáš takhle, nemohu oponovatswarm píše:Ale nebudem se snad zase hádat i o takové pičovině.
Tajemná přece už neniB@RT píše:nadpis bych mohl změnit na: Tajemná voodoo a píčoviny
ja proti ní bojuju od té doby co jsem mel CT Rivu TNT se Sparkle V2Taskr píše:Hehe zrovna mám štěstí (ale oprávněný, tu kartu jsem kupoval v roce 1999, tudíš peníze šli ještě na boj proti NV)