Pripadne podarilo se to tady nekomu....?
Moderátor: ps47
je to mozny s dobrym chlazenim ja dal napr na v3 2k 200mhz , pokud by ti to neslo obratil bych se na treba na myrtyho z OC4um a ten ti udela VmodTomas píše:Vraci se mi zpet moje karta (viz podpis)..uz se tresu. ty frekvence sem dosahl jen pridanim vetracku na pasiv, na pametch nebylo nic....takze se ptam...mam nejakou sanci ji dostat na 200MHz a vice....treba flashnutim BIOSu z V3 3000....ale nechcit na ni montovat vodnika...pouze vetron a mozna pasivy na pameti..... Ptam se proto abych stihl neco poshanet driv nez mi dorazi....
Pripadne podarilo se to tady nekomu....?
)ghost píše:pravda, ale frekvencia pamätí má omnoho väčší vplyv na priepustnosť ako ich časovanie
Kde se da stahnout ten prvni nebo druhy, mam ted solidni voodoo3 2000AGP 6ns, 183MHz s dobrym casováním by se hodiloWeber píše: 3k12sd.rom - max. cca 183 MHz
v33k12sd.rom - max. cca 183 MHz
m3k12sd.rom - max. 201.25 MHz nejlepší bios
Takze paradadal jsem tam "35K05P.ROM" v testech se to sekalo tak jsem snizil takt na 178 (tam je nastaveni taktu v trosku vetsich skocich)... vysledny pocet bodu v 3Dmaku 2001: 2450-HoNY- píše: Jo muzu pouzit primo BIOS na 3500? asi jo ze?
Vratit to de vzdycky