Redukce AGP2PCI na aukci
Moderátor: Moderátoři
je to na ceste
Tak dneska prisly Seovi penize a zitra mi to posila, takze behem pristiho tejdne ji budu mit doma
Takze se teste na testiky a zmobilizujte pripadne typky na kopirovani karty.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: je to na ceste
Marty nam to na srazu specevykupitel píše:Tak dneska prisly Seovi penize a zitra mi to posila, takze behem pristiho tejdne ji budu mit doma
RE
HAHA!!! Mam ji v rukou prave ted. Takze V56k jde ze supliku opet do kompu
Budeme moct rozsirit testy daytony o kolonku na stejne sestave
Budeme moct rozsirit testy daytony o kolonku na stejne sestave
Jindra Semenec
Jindra Semenec
Tak to je vážne super. Som si všimol na tých obrázkoch z ofic. stránky výrobcu, že tie 2 chipy sú PI5C 16211A a práve takéto 2 mám doma na jednej graf. karte, riva tnt2 PCI, na nej je to použité tiež ako redukcia z vnútorného rozhrania AGP von na PCI. Karta je vadná (vlní sa jej obraz) ale chipy by mali byť OK AGP port mám tiež (vyberiem z MB) len keď to bude chcieť viacvrstvú DPS tak to bude trochu problém. Skúsim o tých obvodoch nájsť niečo na nete...
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Bomba vezmes na sraz se zneuzijeLoque píše:Tak to je vážne super. Som si všimol na tých obrázkoch z ofic. stránky výrobcu, že tie 2 chipy sú PI5C 16211A a práve takéto 2 mám doma na jednej graf. karte, riva tnt2 PCI, na nej je to použité tiež ako redukcia z vnútorného rozhrania AGP von na PCI. Karta je vadná (vlní sa jej obraz) ale chipy by mali byť OK AGP port mám tiež (vyberiem z MB) len keď to bude chcieť viacvrstvú DPS tak to bude trochu problém. Skúsim o tých obvodoch nájsť niečo na nete...
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Na testy se těším. Já teď asi budu mít možnost udělat testy V5-5500 na 64-bit Athlonu 3200+, 2*512MB DDR, ale nic jistýho to ještě není...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
RE
No tak mensi problem: http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=1163
Kdo vi, odpovi
P.S. Hank ma stejnej problem. Vcera jsem se s nim o tom bavil. Rikal,ze se na to zkusi podivat. Tak doufam,ze to vyresi. Vidim to na PCIclk nebo neco takoveho. Skoda,ze nemam V5 5500 AGP2x abych to zkusil na necem jinem nez na V56k.
Kdo vi, odpovi
P.S. Hank ma stejnej problem. Vcera jsem se s nim o tom bavil. Rikal,ze se na to zkusi podivat. Tak doufam,ze to vyresi. Vidim to na PCIclk nebo neco takoveho. Skoda,ze nemam V5 5500 AGP2x abych to zkusil na necem jinem nez na V56k.
Jindra Semenec
Jindra Semenec
AGp2PCI jede!
Tak je to tady. Jindra mel opravdu pravdu! Chyba je v ovladacich. V56k nechodi na redukci ve W2k ale ve Win98SE jede jak vino. Vykon zas tak moc neztraci.
FSAA8x pohoda!
FSAA8x pohoda!
Jindra Semenec
Jindra Semenec