Ebay-ako nakupovat hardware (a ine) cez Ebay #2
Moderátoři: no-X, Moderátoři
Re: Ebay-ako nakupovat hardware (a ine) cez Ebay #2
ruska V5 6k 256 MB PCI - 4k $.
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
za 1k by som sa vedel dohodnut, za 4 sa moze ist hupat.
Hele, pocin urcite zajimavej, ale za klon je i 1k uplna blbost, podle me. Nema proste sberatelskou hodnotu a co si budeme, na velky hrani to taky neni, takze proste jen kuriozita. Ale napadlo me u toho, ze se musim podivat, kde skoncila ta bedna Voodoo 2 chipsetu, co jsem kdysi koupil, ze bych spichnul nejakej klon Obsidianu. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Replika V5 6000 256MB se dá koupit za $1600, aspoň to tak autor inzeruje. Jestlli to je adekvátní cena, to je otázka.
ak myslis tuto, tak do toho by som urcite nesiel. Predavajuci ma 87,5% pozitivnych hodnoteni ale poslednu negativnu ma k tomuto itemu.
Dreister Betrugsversuch! Nachdem ich den Artikel über die Kaufabwicklung bezahlt hatte, wollte der Verkäufer das Geschäft außerhalb von Ebay abwickeln (habe ich abgelehnt). Danach wollte er mit dem Versand der Grafikkarte warten, bis die Frist für den Käuferschutz abgelaufen ist.
Reply from: gaborkiss851111- Feedback replied by seller gaborkiss851111.- Feedback replied by seller gaborkiss851111.
Guten Tag. Betruger sind Sie. ICh habe keine Geld erhalten. Und ich müsste das Karte für 1 Monate lang für Sie geben ohne zahlung. Das geht nicht. Mit diese karte nicht. Sorry. Viel spaas du vogel
3Dfx Voodoo 5 6000 128Mb VGA RETRO (#146199501038)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to nemyslím. Tohle je nějakej random ebay týpek, co tu kartu kdysi koupil a teď posílá dál do světa.
Měl jsem na mysli přímo výrobce - https://www.zxc64.com/vsa100_based/
Mám od něj repliky V1 Obsidian 2440 v SLI a v rámci možností to chodí. Samozřejmě cena lidová nebyla, ale jaká jiná je dnes možnost dostat se k takovému HW. A totéž platí i o 6k.
Měl jsem na mysli přímo výrobce - https://www.zxc64.com/vsa100_based/
Mám od něj repliky V1 Obsidian 2440 v SLI a v rámci možností to chodí. Samozřejmě cena lidová nebyla, ale jaká jiná je dnes možnost dostat se k takovému HW. A totéž platí i o 6k.
Hezky, V5 dokonce s HDMI, hmm. Moh si dat tu praci a misto cisty kopie ale pridat ten PCIe bridge. Byla by to nehezka fuska, ale vzit Altium a nacpat bych ho tam bych asi dokazal...
A ted vidim, ze to opravdu udelal, ma V3 s DVI/HDMI do PCIe. Krasa!
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, ale tie ceny ziadna sranda.. tiez je otazka ako si s tym vsetkym poradia ovladace.
musim niekedy pozriet ci tito manici robia aj V2 s dvi/hdmi.
musim niekedy pozriet ci tito manici robia aj V2 s dvi/hdmi.
Nn, to jsem tam nikde nenasel. Delaji singleboard SLI though. Pak ruzny variace s VSA-100 a nejaky experimenty s S3 a pod, vseho dohromady tak 20 karet. Me prijde zdaleka nejzajimavejsi ta V3, pri 420USD kolem ceny originalu, ale zajimavejsi.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze na 3dfzone.it fore sa nieco take mihlo (V2 dvi/hdmi), planujem sa k tomu vratit, ale bude to musiet pockat do dochodku - dobra sprava je ze s trochou stastia by to mohlo byt o tri roky.
-
- Kontaktovat uživatele:
HDMI pro V2 existuje, ale pokud je mi známo, tak stále work in progress.
https://sdz-mods.com/index.php/2020/06/ ... dmi-board/
https://sdz-mods.com/index.php/2020/06/ ... dmi-board/
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale zda sa ze v4/5 s dvi/pci-e nerobia, to by bolo ozaj zaujimave.
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
A koupili byste to? Nebo by to bylo "moc drahe"?

Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Gringo> Ja asi ne, jsem uplne happy s nGlidem. Mozna nekdy v zachvatu nostalgie, to vyloucit nemuzu, ale ne na prvni dobrou. Ty sw omezeni kolem driveru jsou peklo a pri emulaci odpadaj.
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem pochopil, ono to není až tak velká magie, protože AGP je PCI na steroidech. Furt je to jen nějaké namapované místo v paměti, ale nejsem takhle "vysokoúrovňovej", takže do toho až tak moc nevidím (přijde mi, že dost krámů z PCI valí na PCIe pod stejným ovladačem, takže jestli si s tím poradí čistě jen ten převodník). Stejně jako se divím, že je k dispozici nějaká dokumentace k samotným obvodům. Cena asi adekvátní bude, sehnat VSA-100, vedka bude mít taky tunu vrstev, někdo to musí zapájet (a to dobře, sice to nemá tak jemný rastr kuliček, ale i tak).
Jedinej zádrhel je ten, že není čas ani chuť na ty hry

- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, v5 5500/6000 plus ASRock 939dual.. uvidime. keby tu 5500vku daval za 500 tak asi nevaham.
Jak jsem kdysi udelal tu AGP.5, tak uz jsem premyslel: udelat dneska adapter z PCIe na AGP/PCI by byla uplne trivka, se vsema PCBway a JLC. Trochu jsem se po tom porozhlizel a narazil na necekanou prekazku. Uz tehdy jsem mel potiz sehnat edge/straddle mounted AGP konektor a priohybal jsem tam piny beznyho, ziskanyho z nejaky desky. No a dneska se uz samozrejme AGP nesezene zadnej.
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, na tohle jsem nemyslel. Nicméně až tak gigantické množství vývodů to nemá, kdyby se mi fakt chtělo, tak mě napadá udělat dvě desky s tím, že budou svírat 90° a v bodě "zlomu" se prostě ty hrany propájí. Určitě to bude chtít víc pájky a pak nějaké megatvrdé lepidlo, protože by se to dalo vylomit, nicméně řešení podle mě je.
Ono je dnes problém sehnat i "ISA sloty", takže se dost kanibalizuje. Ještě mě napadá, jestli Číňan nedělá nějaké sranda redukce, ze kterých by se to dalo vypreparovat.
Ono je dnes problém sehnat i "ISA sloty", takže se dost kanibalizuje. Ještě mě napadá, jestli Číňan nedělá nějaké sranda redukce, ze kterých by se to dalo vypreparovat.