Forum Upgrade
Moderátor: Moderátoři
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Forum Upgrade
Ren (cez sz) navrhol upgrade fora (sme na 8 rokov starej verzii), skusme dat dokopy nejakych adminov (myslim ze vsetky hlavne veci by stale mal mat no-X), a nejak to cele uskutocnit - odoslana sz no-Xovi, snad tam este ma platny mail.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Forum Upgrade
Jak rozhodnete (a učiníte), tak bude. Slovy klasika - doufám, že důvěru ve mě kladenou nezklamete
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
je to nutne, respektive bude to k niecomu? if something works don't fix it
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
no jestli to bude upgrade jak na vogons, tak ... nazdar
pokud jsem to spravne pochopil tak tento necitelny styl, ktery se pomalu siri i na webech je kvuli mobilum
nj jsem stary kokos s tlacitkovym telefonem a internet si uzivam = na fora/weby/grupy chodim jen z PC
pokud jsem to spravne pochopil tak tento necitelny styl, ktery se pomalu siri i na webech je kvuli mobilum
nj jsem stary kokos s tlacitkovym telefonem a internet si uzivam = na fora/weby/grupy chodim jen z PC
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
musi sa k tomu vyjadrit Ren. ale ano, Vogons, holy hell.
Lenže na Vogonsoch neupgradovali len fórum, ale hlavne zmenili tému. Pokiaľ tunajšia téma bude kompatibilná s novou verziou fóra, o jeho upgrade ani len nebudete vedieť, pretože na prvý pohľad by sa nič nezmenilo. Lenže to treba zistiť.
A hej, tá zmena témy na Vogonsoch teda rozhodne nie je z tých, ktoré by som kvitoval...
A hej, tá zmena témy na Vogonsoch teda rozhodne nie je z tých, ktoré by som kvitoval...
3Dfx Voodoo4 4500 AGP 32MB VRAM
Hele, jediny, co vim o Vogonech je, ze mam rad jejich poezii, ale co se naseho fora tyce, muzu udelat upgrade, kdyz no-X nekde objevi pristupy k db a serveru, ty nemam. Mam uz jen administraci od fora a myslel jsem, ze uz ji nikdy potrebovat nebudu.
Je to vicemene neuveritelny, ale upgrade fora se povedl vcelku bez potizi a jsme na aktualni verzi, ktera je mimochodem skoro samoudrzovaci, takze uz to snad nebudeme az do konce vesmiru muset absolvovat. Stavajici verze je tedy 3.3, defaultni theme/logo, puvodni smajly, rychly je to jako cert, proste ok.
Doslo k jedny zmene, a to je reset jazyka vsech uzivatelu do CZ, asi 20 uzivatelu melo nastaveno ENG, tak ti si musi holt nastaveni vratit. Zbyva tedy vybrat a nainstalovat theme+logo, a mame hotovo. Nejake si tedy vyberte.
Now let's the flame begin.
Doslo k jedny zmene, a to je reset jazyka vsech uzivatelu do CZ, asi 20 uzivatelu melo nastaveno ENG, tak ti si musi holt nastaveni vratit. Zbyva tedy vybrat a nainstalovat theme+logo, a mame hotovo. Nejake si tedy vyberte.
Now let's the flame begin.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
"nieco tmavsie, co sa podoba predchadzajucej teme", inak mi je to vcelku sumaprask, hlavne nech to nevypaluje oci, tie este par rokov budem potrebovat.
inak extra diky ze si to cele dokopal do funkcnosti.
inak extra diky ze si to cele dokopal do funkcnosti.
Takze takhle? Hlaste, kdyz najdete zapomenutou zelenou, nevim, jestli jsem prebarvil vsechno.
edit\:> A hned nejakou vidim.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vyzera to fajn, akurat mam teraz vsetko tak nejak uzsie, tzn forum je sliz v strede obrazovky.
povodne: https://i.imgur.com/ii4o2bK.png
teraz: https://i.imgur.com/5JwBQcW.png
a nejaka zelena sa este najde (rychla odpoved, detaily usera, hilight ked clovek klika odeslat v rychlej odpovedi).
povodne: https://i.imgur.com/ii4o2bK.png
teraz: https://i.imgur.com/5JwBQcW.png
a nejaka zelena sa este najde (rychla odpoved, detaily usera, hilight ked clovek klika odeslat v rychlej odpovedi).
Jo, ty zbytky zeleny jsem ted jeste rychle pobijel, snad uz to je. Nakonec to prebarvit dalo vic prace, nez celej upgrade, ale kdyz uz jsem byl v pulce, nechtel jsem to vzdat. Ta sirka to je dobry, podivam se, kolik byvala a vratim to.
Pro ostatni, nezapomente nacist forum ctrl+F5, jinak budou vysledky asi hodne ruznorody...
Pro ostatni, nezapomente nacist forum ctrl+F5, jinak budou vysledky asi hodne ruznorody...
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tie detaily uzivatela su snad az prilis oranzove, ta povodna sediva by asi bola lepsia (cize "registrovan" ta ista farba ako samotny datum registrace "čtv dub 29, 2004 6:48 pm"). a prave som si uvedomil ze povodne to bolo vlavo, nie vpravo.
Trochu jsem ji stahnul. A jo, puvodne byl poster profile na druhy strane, ale vis jak, hodne veci byvalo jinde. Za ty roky se phpBB zmenilo hodne a neni moci, ale ani duvodu, nejak se to snazit predelat. Barvy jsou tak to maximum.
edit:\> Ah, jeste favikona schazela! Uz hledam jen tu sirku.
edit:\> Ah, jeste favikona schazela! Uz hledam jen tu sirku.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ah, myslel som si ze to je jednoduchy switch (zobraz vlevo/vpravo check/uncheck), ak nie, tak samozrejme kaslat na to (od katastrofy typu Vogons je to stale hodne daleko). good enough™
Ale z jinyho soudku, co jsem znovuotevrel forum, je osm novych registraci. User management je pro me spanelska ves, to je spis moderatorska zalezitost. Byval nejaky spamfilter, ktery je ted vypnuty, nebo neco?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokial viem, tak registracie boli natvrdo vypnute, kedze spamboti boli neunavni (tipujem ze ti novi budu tiez boti). ak chceme znovu povolit registraciu novych uzivatelov, tak bude treba implementovat nejake protiopatrenia (minimalne nejaka captcha, a nutnost potvrdenia registracie modom/adminom predtym ako mozu postovat).
Vypnuty? To jsme tu meli takovej privatni klub?? Ale ja v memberech vidim nove registrace i z tohohle roku. Klidne ponastavuju, ale potrebuju od nekoho kdo to zna vedet co.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
z minuleho roku si urcite pamatam cloveka, ktory ma kontaktoval cez steam, aby som mu pomohol vybavit registraciu, takze aspon nejaka cast procesu bola manualna.
no-X by mal vediet.
no-X by mal vediet.
Uz koukam do spambot countermeasures, idealni je asi ceska otazka na pocet prstu na ruce a podobny hovadiny, ale meli jsme tu opakovane i cizince, to je pak tezky.:-/