Zdravím všechny.
Našel by se tu nějaký člověk, který by byl schopen identifikovat jednotlivé kousky v mé sbírce? / cca 60ks V1-V5 /
Jsem z Č. Budějovic, ale nemám problém doject kamkoli po Č.R.
Pokud někdo z Vás má chuť a čas, napište mi soukromou zprávu a domluvíme se.
Děkuji Standa
nebolo by jednoduchsie postnut fotky? ani nemusia byt velmi detailne, tak po cca 10 kusov kariet na jednej fotke by malo stacit na presnu identifikaciu drvivej vacsiny, tipujem.
pekna zbierka, aj ked az na zopar kariet od PowerColoru nevidim ziadne rarity. modnute/poskodene karty su maly minus, tych par skatul ale potesi. v kazdom pripade, ak to planujes predat, tak si prijdes na celkom slusne prachy.
vidim par menej standardnych V1, a niekolko zaujimavych kuskov od PoweColoru (V3), ale na blizsiu identifikaciu nemam cas, obavam sa (resp bolo by treba detailnejsie foto). chod na priamo na 3df.cz, pod kazdou zalozkou je kopa fotiek identifikovanych kariet, s trochou prace by si mal vediet identifikovat 90% zbierky, co zostane znova postni v lepsich detailoch, a my to uz dohladame.
z meho pohledu je to pekna hromada karet na jednom miste, ale nic extra vzacneho tam neni, takove to co se dalo masove koupit v obchodech v te dobe
nejcenejsi V5, V4 PCI a ty V3 Evilking, mozna ta deska se uz taky nevidi casto - samozrejme kaput kodary jako na kazde
pokial to das na ebay po jednej karte a budes naozaj trpezlivy (najvyssie ceny ktore na ebayi povazujem za realne doplnene do mojho druheho postu), tak by si mohol dosiahnut na $5000 (ale rataj ze kym bude vsetko prec tak uplynie kludne aj rok). ano, ceny 3dfx kariet su dnes naozaj take strelene - este pred par rokmi by som V2 za $15 povazoval za drahu, dnes $50 nie je nic nezvycajne.
Mno to teda čumím za ty všechny karty jsem dal cca 10tis kč:-) před cca 10ti roky, nejdražšší co jsem koupil byli V5 - 1500,- a V4 za 1000.-:-)
Kdyby někdo pomohl a mel ucet na Ebay tak se nabízím Samozřejmně za nějakou úplatu ve formě % z utržených peněz.
ano, cca pred 10timi rokmi boli ceny asi najnizsie, keby som bol vedel tak vtedy kupujem na kila.
vytvorit si ucet na ebayi je dnes lahke, pokial mas zakladnu znalost anglictiny tak nie je problem - v podstate ti staci email a bezny bankovy ucet, zalozis si ebay, zalozis si paypal, vsetko prepojis, prejdes verifikaciou a mozes predavat, proces trva par dni kym sa vsetko aktivuje. potom pripadne kupis za hrst blbosti z ciny aby si mal zopar pozitivnych feedbackov, predas par prvych veci a potom sa to uz toci jedna radost.
pouzit niekoho s existujucim ebay uctom ako prostrednika mi pripada neprakticke, vsetky tie extra prevody a mozne komplikacie.. no neviem, z vlastnej skusenosti mozem potvrdit ze predavat cudzi tovar je ostara. mozno by sa skorej oplatilo to potencialnemu prostrednikovi predat za povedzme nieco medzi 3-4 tisicmi a mat to z krku, s tym ze nech si to uz on potom preda, ale najst niekoho pobliz kto za vsetko vysoli niekolko tisic dolarov na drevo moze byt problem.
vedel by som to zobrat aj cele naraz, ale cena by iste nebola $5k - ako som spomenul, to je taka max realna cena na ebayi plus rok roboty/predavania po kusoch. ak chces predat v ramci CZ, a vsetko naraz, tak rataj nanajvys polovicu.